Nyår! wohoo

Tjoo alla glada och fulla? nu är D dagen här, sitter och väntar på vänners sällskap. just hällt upp en redbull vodka till mig själv mmm, en av mina favoriter helt klart.. känner mig inte direkt taggad i år, men ska göra det bästa utav kvällen, jag har ju bra sällskap! sla börja här med att dricka och umgås, kanske lite singstar.. sen så vet jag inte vart kvällen bär av, troligast till någon fest :)


ha en bra kväll all och ett gott nytt år

Snart ett nytt år

Sitter i Thomas lägenhet och är lite smått uttråkad, Luther har varit här med mig ikväll och chillat.. trevligt som alltid.
I morgon är det nyårsafton, shit! tiden går otroligt fort, är glad att det här året snart tar slut. det har sugit. vill ha ett nytt nu som förhoppningsvis ska bli bra rakt  igenom :P  Vet inte riktigt hur morgondagen ser ut, men jag hoppas att Sara,Sara,Emma och Emma vill spendera den med mig.. mycket alkohol ska det iaf bli. särskillt redbull vodka, one of my favourites.
har dessutom köpt nya kläder, men det var inte direkt ovanligt, det är min drog. Längtar iaf till i morgon. Bara Isabelle som fattas, men hon har det bra med sin boy i Egypten istället, inte helt fel.. men jag vet att hennes plats är vid min sida HAHA.
Now and forever! miss you darling


Puss

Friday night

Befinner mig hos Thomas just nu, vi viker tvätt, han tar vaje tillfälle i akt och utnyttjar en. inkompetent?
det är prat om att gå ut ikväll, men vi som är 19 har inte så många ställen att välja på, dessutom har x3m inte 18 ikväll.. så jag vet inte hur det blir. jag är mest fika sugen.. vill på kafée station och mysa..

hoppas eran fredag kväll blir bra..

now what?

Äntligen är julafton över..Men eftersom att alla är bortresta så finns det inte ett skit att göra.. har varit vaken 2 timmar på hela dagen i dag.. jag har varit sjukt trött. försöker göra planer inför morgondagen men det verkar hopplöst. Är jätte uttråkad och behöver socialt umgänge. i morgon drar alla till fjällen utom jag, så jag blir isolerad i sävar tills efter Nyår, woho??
Är inte på nå särskillt bra humör i dag. är bara oerhört trött och grinig


hejdå

Kalle Anka suger

jaha då var det julafton. lovade mig själv att inte titta på kalle anka, men det gick bara inte. tycker egentligen att det är helt värdelöst och sjukt uttjatat, men men jag antar att det är en tradition, en dålig sådan. ska snart följa med mormor och morfar och käka middag hos morfars "mamma"  sa ju att jag inte skulle fira jul på något sätt i år, men jag blev bjuden så varför inte.. ville egentligen bara ligga i sängen och se på film, men det har jag ju ett helt lov till.. Saknar Isabelle otroligt mycket i dag, förra året vaknade vi iaf upp tillsammans på julaftonsmorgon. det var mysigt!! 

Ha en jätte fin jul alla!!

Puss

21/12 - 08

Var på bio igår med Thomas och Sara vi såg "The day the earth stod still" trodde att det skulle vara lite spänning i filmen men knappt. den hade dock ett bra budskap, men det var ungefär allt.  hm, kom sedan hem till Thomas och satte igång en film "slither" det skulle föreställa en rysare, men jag skrattade mest, så oseriös!

Nu börjar jag känna lite julstämmning faktiskt, bara några dagar kvar. Det är första julen på väldigt många år som jag inte har en pojkvän. känns väldigt ensamt och trist. råkade se en musik video på MTV, texten fick mig att tänka på alla som inte har någon speciell att fira jul med..



I sing now, for all of you With no one to hold on to
For all the broken hearts out there Waiting for someone to be near

Massor med mat

Varit hos Farmor och farfar och ätit middag i dag. har nog inte ätit så mycket mat sammanlagt på flera veckor haha.. förrätt, varmrätt och efterrätt.. gott! fick en julklapp också :) trevligt att träffa släkten.
Sitter hemma hos Thomas nu och tar det lugnt, chillar framför South Park med en öl. det är så en fredag ska vara.
I morgon ska vi till sävar och va barnvakt åt Sebastian och Alva, sen så drar vi på bio i morgon kväll..

Ha en trevlig helg!!

bleeeee

haha ja, i går var vi ju då ut och åt tacos på balder och drack lite öl.. skit trevligt hade vi :)
god mat och dricka.. där vid kl 3 i natt började jag må väldigt illa, men lyckades tillslut somna. vaknade halv 7 i morse och sprang på toa. spytt 4 ggr i dag, skit myssigt!! undra om det är magsjuka eller om jag blev typ matförgiftad i går?
Hursom känns jävligt drygt, fan om det förstör min helg. Nu är jag less på att vara hemma, varit sjuk allt för länge nu.

krya på mig själv!

Öl & Mat, kan inte bli bättre.

ska snart ta bussen till stan, ut och käka med sara och sara :) ska bli gott med en kall öl. mmm!
hungrig är jag också, inte ätit något i dag. Isabelle kommer snart hem, då kanske livet blir som vanligt igen.
Vill desperat ha lov nu så att jag kan tagga om och köra hårt efter jul. bara en termin kvar.
avslutning i morgon, vill fan inte ens se mina betyg.
ska till farmor och farfar på fredag och käka middag, tror att det kommer vara fler där? blir trevligt iaf, efter det drar jag till Thomas som vanligt, spenderar alla mina helger där hehe.. på lördag kanske jag ska umgås med en viss person, jag hoppas på det iaf.


pff, herrå.


P.S. Jag älskar dig pappa

A sucker for romance

försöker plugga, men jag känner verkligen inte för det.. prov i morgon.. vet inte ens vilket ämne det tillhör.. har varit hemma i 2 dagar nu och klättar efter väggarna, är sjukt rastlös och behöver desperat lite socialt umgänge. har varit utanför huset 1 gång på de här två dagarna haha, har typ ingen tidsuppfattning heller, tacka människorna för att ha skapat klockan!
i morgon har jag idrott första lektionen, inte ett speciellt roligt sätt att börja dagen, men jag kanske lyckas bränns lite kalorier innan all julmat ska ner. sen så ska vi se film två lektioner, minns inte vilken, men vet att den är bra, och till sist har vi prov.
Har längtat läge efter lovet men nu vet jag inte riktigt vad jag ska sysselsätta mig med i typ 3 veckor. kommer nästan hinna sakna skolan?! nä det var nog dagens lögn.

Nä nu återstår lite pluggande i kväll och Titanic går på tv. låter nördigt jag vet, men jag är en sucker för
kärleks filmer.. MYS!

Never think

Är hemma sjuk i dag, tänker inte gå in på vad för sjukdom haha :P
Legat i sängen hela dagen och tittat på film, jävligt mysigt! såg nyss Twilight.. åh vad jag älskar den filmen.

Bra tips på en låt : Robert Pattinson - Never think.

Ska även ut i morgon med brudarna och äta middag och ta en öl..
Sen så slutar vi på torsdag. WOHOO! Ledig till den 7e januari. det är välbehövt.



I ain't got no fight in me In this whole damn world

tjoo

helgerna går alldeles för fort.. men nu går jag bara till på torsdag, sen så är det jullov.. jävligt skönt.. helgen var iaf bra..
ska snart se film med familjen som vanligt. en mysig liten familjetradition :) det är det ända mysiga med söndagar..

Snart kommer min andra hälft  hem, jag längtar!!

Chill

Var på x3m i går, det var trevligt.. många drinkar blev det!
Sitter nu hemma hos per och chillar. nyss tagit en varm dusch.. Var på Nattöppet med Hanna för ett tag sen och åt taco buffé, skit gott!! det första jag ätit på hela dagen.. ska snart slänga mig i soffan och döö, är lite smått bakis i dag faktiskt.


Ha en trevlig kväll!

The One!!


Att hitta en kille är inte lätt har jag kommit fram till, alltid är det något som är fel, man kan nästan aldrig lita på någon, dom är aldrig nöjd, en massa gnäll och bråk..
jag har en i mitt liv som alltid är trogen, aldrig gnäller och stannar kvar så länge jag ger honom mat och myser med honom ibland. Perfekt!!


Mannen i mitt liv!


fest?

fredag i dag, riktigt skönt. ska in till stan på nån timme och chilla hos Thomas.. jag hoppas att det blir krogen i kväll. har ju köpt nya kläder och allt :P


trevlig helg!!

Vill hem..

Grattis Taheri till körtkortet!!!

En slapp dag i dag, typ inte gjort något på skolan, sett lite film och haft mittseminarium på projektarbetet. just nu väntar jag på att Idrotten ska börja så att jag kan fara hem nån gång.. är less och vill ha helg.. shoppade en massa kläder i går, så nu känner jag mig lycklig. 5 nya tröjer och ett par jeans :)
Trodde att det skulle bli krogen i morgon, men ingen verkar ska fara. tänker inte gå ut själv iaf. hade verkligen sett fram emot att gå ut, var skit taggad, men men..

Nu ska jag dö ett tag och försöka tagga till idrotten. fyfan.

Bye!

Two weeks and we caught on fire

skolan i dag var enbart dryg, som vanligt.. Thomas kom och hämtade mig halv 4, vi åkte och käkade på McDonalds och gick sen in på Ford och kollade på bilar.. hann bara komma hem till Thomas så bestämde vi oss för att åka till Jysk och titta runt lite, fanns inte så mycket att se, så vi drog till Ica Maxi, shoppade julklappar.. Thomas har redan fått sin och jag har köpt julklappar till Isabelle också.. 6 st blev det.. Nu har du något att se fram emot när du kommer hem Pissa :P
Känns skönt att ha det gjort.. bara syskonen kvar nu.

Sv Tal i morgon, börjar få panik nu.. orkar verkligen inte, vill inte heller..
Jul snart.  TACK


Jag tror att jag saknar dig?!

Perfektion

Är så skoltrött nu..mitt svenska tal tar livet av mig, och jag kommer inte hinna lämna in religionen i tid. Fan veckan börjar bra!
I morgon ska jag till Thomas och käka, kommer troligast måsta plugga också. Nån dag i veckan ska jag ta mig på stan och shoppa lite hade jag tänkt. längtar!!!
Har städat mitt rum kliniskt rent i dag. första gången jag dammtorkade på 2 år haha. typ en hälsorisk. sorterade alla viktiga papper i min pärm i dag också.. shit vad papper jag har från kommunal osv. tog typ 40 min. Trodde även att dammsugaren skulle sprängas av all skit jag hade på golvet. Nu behöver jag inte städa förän nästa jul :P

Nu ska jag fortsätta med allt skolarbete.

Wish me luck.

christmas time

Söndagar är som vanligt skit tråkiga.. måste skriva mitt svenska tal i kväll men har ingen lust alls.. vill bara ligga i sängen och mysa framför tv.n hela kvällen. Jullovet närmar sig, men det är fortfarande för långt borta. jag längtar otroligt mycket.
Kunna sova i en evighet, vara vaken länge på kvällarna, och framför allt  inga måsten!

I år har jag bestämt mig för att inte fira jul, jag känner bara inte för det. känns jobbigt helt enkelt.
Ska sova länge, ligga i soffan och kolla på halvdåliga julfilmer på tv.n  Inför Nyår så har jag inga planer alls faktiskt. det är prat om att åka till fjällen, men jag känner inte för det.. vill nog fira i umeå som förra året. det var trevligt.

I Veckan har jag bestämt mig för att shoppa kläder, känner mig inte på topp just nu, livet är lite jobbigt och krävande, så jag ska shoppa mig lite gladare hade jag tänkt. det brukar iaf göra mig lycklig för stunden.




Alla bara reser bort

det var riktigt trevligt igår .. god mat och bra sällskap.. x3m var ungefär lika spännande som vanligt, fast sämre, förstår ni?!
Fick en natt till med Erik, det känns bra. han åker i morgon tidigt.
Kommer sakna att ha någon bredvid mig när jag vaknar upp, det är ju bara för mysigt. kommer bli en kall ensam vinter haha.
Fan Isabelle kom hem så att jag kan vakna upp med dig!


Ikväll ska jag Till Sara S, känner alldeles för många saror. vet inte riktigt vad vi ska hitta på, men det blir nog trevligt.
I morgon ska jag till Innertavle igen, och fortsätta plugga. har spenderat nästan all min tid där senaste veckorna.
Jag och Emma = Plugg?

Öl

Ikväll ska jag och några kompisar på maxim å dricka öl..
Emma lill snuttan fyllde 18 i tisdags. så nu ska det firas..   känner mig inte särskilld taggad just nu. får inte ens dricka alkohol eftersom att jag äter antibiotika. surt.. dessutom så åker Erik på söndag. så nu träffas vi inget mer.. det är fan ett halv år kvar innan han kommer hem. jävla pissigt!  kommer sakna honom!

yeye ikväll ska det vara glada miner!                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             

Regn slask!!

Började dagen med att kliva upp sent hos Emma.. vi degade i sängen längeee...
vi började plugga till svenska talet sóm jag har på måndag, känner mig inte alls förberedd.
pluggade sedan till Astas skit uppgift. vilket resulterade i att jag somnade på emmas soffa haha.

eftersom att Emma fyllde 18 igår så for vi och åt på great eastern, friterade räkor, gott som fan!!!
vädret är kaos just nu, har spöregnat hela dagen och det är bara slask och skit. blir måttligt less.
Isabelle du missar inget  här hemma nu, kommer inte finnas någon snö till jul!

Snart ska jag och Emma bädda ner oss i sängen och se på en film.

Mys!



Vinter i Innertavle




Allt pluugande tröttade ut mig!










RSS 2.0