Bitter och grinig var namnet.

Ja precis som jag hade väntat mig, mitt sällskap sket sig, det var ändå lite roligt för 10 minuter innan jag fick sms om att vi inte kunde hänga idag, så sa jag till Madde och Taheri, med min tur så kommer det garanterat inte bli av.
jaa livet är bra lustigt.. Men det blev ju iaf rätt bra väder. alltid nånting.
Var på skolan 2 timmar i dag och gjorde nada. for dit i önödan. drog på stan en kort stund efter skolan, köpte ett par nya skor och en tavla. det var ungefär min dag i detalj.. jävligt intressant!
Kan inte hjälpa att känna mig lite bitter och grinig för att jag blev dissad i dag, men life goes on.

Ända sen jaa efter middagen har jag kollat på New Amsterdam, otroligt bra serie enligt mig, men det lades ned efter bara 8 avsnitt. riktigt tråkigt. så jag har ungefär 2 avsnitt kvar tror jag, sen så ska jag nog försöka sova.
Har prov i morgon som jag ärligt talat inte har pluggat ett skit till..fattar nada, medicinsk terminologi.. en massa grekiska prefix och suffix vad det nu innebär? Sen så blir det troligast utgång på nån tråkig krog.. bara dåliga 18 ställen i umeå.
jaa detblir samma som alla andra helger, full på fredag, bakis på lördag.. deprimerad på söndag för att man vet att det är hela 5 dagar i skolan till innan helgen kommer igen, ja ni alla förstår säkert.

huf huf. Nä jag är alldeles för grinig för att sitta vid datorn. hej svej

hallå hallå.

I Dag har det inte hänt speciellt mkt, hade grupprov i dag, det gick helt okej tror jag.. hoppas det iaf. sen så har det bara flytit på som vanligt. åkte hem vid 3 och somande på en gång jag kom hem, sov bara 3 timmar inatt. Har städat mitt rum lite och tittat på Scrubs :) sitter nu och fördriver tiden i väntan på att jag ska bli trött, det lär nog tyvärr dröja ett bra tag. men men ingen brådis, jag kan börja vilken tid jag vill i morgon, för det är självstudier hela dagen.. men jag tror ändå att jag ska ta 9 bussen. förhoppningsvis får jag något gjort i morgon. jävla projektarbeten.
hade tänkt dra på stan efter skolan i morgon, men jag vet fan inte. tänkte köpa nya skor, mina faller sönder!
Jag hoppas att jag får trevligt sällskap i morgon som det är planerat, men med min tur så skiter det sig garanterat.
Men nu ska vi inte vara såna.. ska tänka positivt.
Så länge det är fint väder i morgon så är jag nöjd :)

?

How long before you decide?
Before I know what it feels like?

Circles

Skola och fritid är två skilda saker. i helvette heller. man måste ju plugga lika mkt på fritiden!


Nu har kvällen kommit och min dag har varit händelselös.. suttit framför datorn och tittat på tv. men det är rätt skönt i bland. Men jag känner ändå att jag vill ha ut så mycket som möjligt av varje dag. jag vill hitta på en massa roliga saker, fast jag vet inte vad?!  Hösten gör mig så sprallig och glad. vill bara gå omkring bland alla löv och fjanta runt. men det finns tydligen viktigare saker, som skola. Jag känner för att göra något riktigt roligt i morgon. umgås med någon jag verkligen trivs med, och vara ute! ute ska jag vara, helt klart. för snart har alla löv fallit och det blir mörkt och dystert. det gillar jag inte. jag fyller år i den mest deprimerande månaden helt klart.. november har varken varma soliga dagar, fina löv och skön kyla, eller snö och jul. såå den månaden är bara överflödig. fast det hände ju något bra i november, därikring 1989. jag föddes så klart! 

Ännu en kväll sitter jag och lyssnar på Coldplay, jag gillar verkligen deras musik.
jag gillar att dom har med piano i väldigt många låtar. jag tycker att piano är otroligt vackert. kan ge mig rysningar ojoj.. gittar är också fint men inte på samma sätt.

nu sitter jag bara och skriver en massa strunt i brist på annat att göra.. vill så gärna prata med dig, men jag kan inte, det går inte.. det är mkt som håller mig tillbaka, jag vill att du ska vilja prata med mig. du får ringa mig!

jag funderar för 78 gången i kväll på att plugga, men jag vill inte, lagar är dödstrist. jag fattar inte, dom står ju skrivna så konstigt?!  och varför ska jag kunna dom? nää, viktigare saker borde dom lära ut i skolan. sånt som jag verkligen kommer ha nytta av i framtiden. åh ble ble ble..

Ska nu försöka plugga men kan inte lova att det kommer gå vidare bra.
Jävla skola!!

Höst Mys

Det är ett underbart väder ute idag, solen skiner och löven är alla möjliga färger  såå fint.
Men jag har inte ens varit utanför dörren idag. hade så ont i ryggen i morse, tog mig inte upp ur sängen.

I natt klockan 2 typ, satt jag ute på bron och rökte, det var svart ute, helt tyst, och skön höst kyla, ni vet när man andas och så kommer det rök?.. hade på mig mössa och vantar. ville inte gå in igen..

höst året om? JA TACK!

Kan inte sluta tänka på isabelle när hösten kommer smygande, kafeé station, tända ljus, och en kaffe latte? eller kanske waynes, en kladdkaka och jasmin te?  jaa den här hösten/vintern kommer inte vara sig lik iaf.

På söndag ska jag nog bo hos Ailin, hon och tobbe ska på nån weekend till Tallin, så jag ska ta hand om zelda och tiger i 2 dagar.. jag bo på ersboda? hah.

helgen vecka 40 är jag ensam hemma, då har jag bjudit över några girls hem till mig, vi ska basta och grilla korv, sitta ute vid elden till sent på natten och bara ha det gott! kommer bli mys. jag har något att se fram emot :)

Kanske ska  vara med min "?" i veckan, då har jag verkligen´något att längta till.
Kommer nog att bli en väldigt bra höst trots att min andra hälft saknas.


It's such a perfect day

Just because i'm hurting
doesn't mean i'm hurt



Hade en otroligt skön dag i dag, var på väldigt bra humör och solen sken ute.. jag älskar hösten, mysigaste årstiden helt klart!
Jag och Taheri Drog på Waynes och åt kladdkaka efter skolan, sen så satte vi oss i SF parken i solen och bara njöt av det härliga vädret..Underbart! Skulle vilja ha höst året om!!!

Nu sitter jag här framför Datorn och kan inte sova, ont i ryggen. blee.. och tanken på att jag måste till skolan i morgon plågar mig. min rygg vill inte alls sitta i skolans osköna stolar, fyfan!

Två personer finns i mitt huvud en kväll som denna, medans jag sitter och lyssnar på Coldplays nya skiva, en är min bästa bästa, min andra hälft, min själsfrände som är såå långt borta nu och lever livets goda utan mig. åh jag önskar att vi hade kunnat göra den resan tillsammans. Var du än flyttar i framtiden så följer jag med dig!

Den andra är lite mer komplicerad,  inte lik någon annan jag mött, gör mig på sååå bra humör jämt. och saknaden är stor, särskillt på kvällen, åh jag önskar att du var här nu, då skulle den här kvällen vara perfekt!

jaja morgondagen blir nog bra den med :) men jag vill helst sitta ute i solen med min mössa och mina vantar och mysa, titta på alla fina löv och skratta med mina vänner.. det skulle vara det ultimata!
Isabelle var håller du hus denna underbara höst? det är inte detsamma utan dig!



If you love me
won't you let me know?

?

Backa tillbaka tiden!

Helgen var Great! var på krogen med tjejerna i fredags, det var jätte trevligt..
Efter det drog jag till mitt lyckopiller, och vi hade "THE TALK"  oj oj oj.. jag vet inte rikigt om jag blev nå klokare av det men. lite bättre kändes det iaf.. husom så sov jag där och hade sååå mysket mys, ville aldrig att lördagen skulle ta slut.
Lördag kväll spenderade jag med Sara och Thomas, vi käkade pizza och for på bio, såg en sjukt rolig film Patrik 1,5. jag hade upprepade skratt attacker.. sen efter bion beställde vi mat på McDonalds mmm... drog hem till Thomas och såg nån konstig film.. efter det for jag hem till sävar för att sova.

Söndagen söög.. jag var vaken 3 timmar under hela söndagen. fanns absolut inget att göra, så vid halv 7 igår kväll la jag mig och sov, vaknade 7 i morse och var dödstrött och hade ont i hela kroppen.
Sitter nu på skolan och fördriver tid. är så fruktansvärt less.. vill hem hem hem. inte för att jag vet vad jag ska göra hemma men jag orkar iaf inte med skolan i dag..
 Fyfan.



Title and Registration

Oj vad den här veckan har gått fort, otroligt fort. I måndags Drog vi några girls till Möllers stuga i mittifjärden, vi lagade mat, drack folk, sjöng singstar och pratade en massa dynga. hur mysigt som helst! vi spenderade iaf natten där, ingen som pallade att vara med på friluftsdagen i tisdags. Efter stug vistelsen drog jag till Thomas för att käka och bara ta det lugnt, vi har roligt som alltid, jag blev kvar där över natten iaf, och gick otroligt långt för att ta mig till skolan i onsdags morse, från Ica Hedlunda till Östra Gymnasiet haha.. det tog typ 35 min, men det kändes som 2 timmar. Efter skolan gick jag och ailin på stan, jag köpte en tröja, ett par vantar och en vinterjacka.

I Dag kom jag till skolan vid 11 någon gång, vi hade inga lektioner iaf, mötte upp Taheri där och gick ner på stan för att Shoppa ännu mer. i dag blev det:

-  Jeans.
-  En T-shirt.
- 2 Linnen.
- 5 pack sockar.
- En kofta.
- En mössa.
- En halsduk.
- En väska.

Jag är en Shopoholic utan dess like. Shoppa gör mig lycklig.!

Imogon är det fredag, Och det blir så klart krogen :)
ska ut med tjejerna i klassen, ska bli roligt.

Resten av helgen är inte planerad än. Men jag hoppas på lite Action, eftersom att jag var hemma helt själv förra helgen, utan något att göra.. vilket jag inte alls tyckte om, jag är alldeles för sällskapssjuk.
Jag hoppas på sällskap från mitt lyckopiller, men det återstår att se.

Söndag, VARFÖR?

Jag verkligen hatar söndagar, det finns aldrig något att göra och man vet att man har en ny dryg vecka framför sig.
Jag måste spendera denna lyckans dag med att läsa nån skit bok "Candide" jävla svenska B. den är svår att förstå och dom hoppar konstant i den, så jag förstår aldrig vd som händer eller vilka dom nya karaktärerna är. men det är ganska brutal har jag märkt, dom pratar om uppsprättade bukar,hjärnsubstans och inälvor.vi måste läsa den för att vi håller på med epoken upplysningen och i upplysningen är det ju snack om en jäkla massa filosofer ex, rousseau, Montesquieu, och såklart Voltaire som då har skrivit boken..  tycker husom att det är bortkastad tid. 
 
På måndag kväll är vi några som ska dra till Emmas stuga i Sillviken och bara chilla och ha det mys.. ser fram emot det.
På tisdag ska jag och Taheri på stan, jag ska Shoppa! och så tänkte jag bjuda henne på fika som tack för att hon står ut med mig, jag är inte rolig att shoppa med alltså, allt går i 140 och jag yrar omkring som en annan galen, jag är negativ och tjurig och inget är bra.

yeye Candide kallar!

Barnvakt...

kvällen hos syrran var chill, emma kom inte förbi, men jag hade mys ändå.. lekte med barnen hela kvällen och sen så tittade jag på film och drack vin :)
sandra kom hem nykter och micke FULL som vanligt haha, men jag tycker han är helkul när han är full, det tycker desvärre inte syrran..
Strax efter två satte jag mig på cykeln och drog hem, det var kallt,mörkt och läskigt. men nu sitter jag i värmen och har nyss pratat i telefon med ----- jaa de flesta kanske förstår vem.. men aja, mitt humör vart genast bättre, och nu känner jag mig glad och sprallig. jag blir en fjant av dig!

hursom helgen har varit mys hitills, och morgon dagen kanske för med sig något roligt också.. men mest troligt måste jag läsa bok, jävla svenska B.


yeye nu ska jag spela lite Mahjong och sen ringa upp mitt lyckopiller.

Lördag..

Har nyss klivit upp, känner mig redan rastlös. om någon timme ska jag till syrran,ska ju sitta barnvakt ikväll.. Om Emma det jäveln sviker mig, ska hon allt få på måndag. Men husom så ska det bli mys, der fram emot att träffa snorisarna.
på 2 minuter går jag fran att vara nicole till att bli supermoster typ. ibland tror jag att jag njuter mer av allt lekande än vad barnen gör haha.








you got me choking
now that's a typical syndrome
when a heart gets broken

Yeah..

Nu var det Fredag kväll och jag sitter hemma, suck. jag vill inte göra något, men jag känner att jag måste.
det känns så jävla patetiskt att sitta hemma själv framför datorn en fredag. Men alla har ju redan planer verkar det som, så jag får väl göra det bästa utav situationen, Sova!  Nä men, det blir nog att sitta framför datorn och kolla på tv, som alltid.

Jag undrar vad du har för dig därborta i värmen en kväll som denna?
allt skulle vara annorlunda om du var här nu, en fika på Waynes kanske?!
Eller någon att berätta mina djupaste hemligheter för.
Vi ses snart!!




What I'm going through is hurtful

Man måste våga lite!

Gårdagen var hopplöst tråkig, jag var arg och trött utan någon direkt anledning..
Sen fick jag världens bästa telefon samtal som gjorde min dag..
jag kände att jag för första gången kunde vara mig själv, det här är jag! duger inte det så kan du dra.
vi pratade i en evighet och det kändes underbart. Jag blev glad på riktigt för första gången på länge.

Du gör mig glad!


Att komma till skolan idag kändes näst intill meningslöst, vi hade 40 minuters samhälls, sen så hade vi eget arbete hela dagen. jag och Ailin tog tillfället i akt och drog till Hjälpmedelscentrum Norr och kollade på deras utställning inför vårat projektarbete, men inte fan blev vi nå klokare på det. Sen så spenderade jag hela eftermiddagen i Datasalen för att försöka skriva min artikel, jag lyckades tillslut. den ska vara inlämnad i morgon så, en sak mindre att göra.
Har dessutom historia prov i morgon och jag har inte ens börjat plugga än, jag har bara inte orken.
1 dag till sen är det helg.

Jag har inga direkta planer inför morgondagen, inga planer alls faktiskt, det känns lite trist, alla ska ut, men jag orkar fan inte. På lördag ska jag vara branvakt åt syrran ungar, det är alltid Mys och väldigt hektiskt. Men Emma skulle förhoppningsvis göra mig sällskap.
Nä nu MÅSTE jag plugga till historian.


Jag skulle inte vara den jag är i dag utan allt som har hänt!



10/9 - 2008


Jag har inte ork till något, sover bara hela tiden. Har inte lust att kliva upp och göra något,vill inte vara med någon.
Vad fan är fel på mig?  Jag orkar inte ta itu med skolarbetet heller.. Ska det börja om nu igen?

?

Ja, livet är fullt av beslut som är avgörande för hur ens närmsta framtid kommer att se ut. Så vad gör man när man inte vet vad man ska välja?

väljer jag det ena, så har jag kanske gått miste om något som kan bli bra.
väljer jag det andra, så finns det en väldigt stor chans att det skiter sig. Det är oftats så det brukar sluta när det gäller mig!

Det är som en dimma i huvudet. Det är mycket som talar för att jag borde ta chansen, och inte vara så rädd..men det är sjukt svårt att våga släppa någon nära inpå.
Även en hel del som säger, STOP! backa ur nu.

Egentligen handlar allt om hur egoistisk man är. Man gör allt för att slippa bli sårad och för att slippa utsätta sig för pinsamma och smärtsamma situationer. Man gör allt för att det ska bli så okomplicerat som möjligt.

Men då får det mig att undra, är det kanske värt att ta risken? För det kan ju faktiskt bli något bra av det hela.
För om man aldrig provar, så vet man ju inte hur det kan komma att sluta?!



Never knowing, what could have been



varifrån kom hösten?

I morse när jag skulle gå till bussen, var det 8+, hur kommer det sig? fan det är ju bara den andra september.
kallt var det iaf, men jag tycker det är rätt mysigt, köpa halsduk och vantar. MYS!
men alla denna kyla fick mig att tänka på min andra,ibland bättre hälft som ligger och glassar i solen på typ andra sidan jordklotet eller något, vet inte riktigt var på kartan det ligger..

Saknar henne iaf som en galen, det är ju nu på hösten som vi brukar gå ned på stan på lördagskvällarna och dricka te och äta kladdkaka, i motsats till alla andra som är ute och festar, så försöker vi intala oss själva att vi är mer vuxna och sofistikerade.
Det kommer bli en kallare och mer ensam höst utan henne helt klart, jag får hoppas att jag kan hitta någon annan som kan värma upp min vardag haha.. men hon kommer alltid att vara min bästa bästa!

I dag slutade vi iaf 11.40, så jag,Elin och Elin drog ner till stan i hennes supersnabba Volvo, wosh! först väntade vi typ 75 miljarder år  på swedbank, för det var typ en hel befolkning före oss i kön, sen drog vi till Max på E4an, och åt maaat, massor av maaat. gott! men man blir alltid så himla äckligt mätt av skräpmat, typ paltkoma!
Jag tog iaf 13.20 bussen hem och det är inte ofta.. men väl hemma så fanns det inte mkt att göra, soffan var det mest lockande.

Mamma och alla far troligast till fjällen i helgen, skönt tänkte jag tills jag insåg att isabelle befinner sig i ISRAEL! vem ska jag då hänga med? thomas ska på nå skit med jobbet i södra sverige, så jag blir nog ensam i lilla sävar, that sucks!!


Du är det bästa jag har ---أنا أحبك

RSS 2.0