Skit Väder...

vaknade i morse och blev dirket deprimerad.. världens snökaos, höll näst intill på att blåsa bort på vägen till bussen.. kom till skolan och sov mig igenom de två första lektionerna. sen kom jag till lektion nr 3 social omsorg, där alla trodde att vi skulle ha läxförhör om cannabis men icke istället slapp vi lektionen helt. skönt tänkte jag i ungefär 4 sekunder, tills jag insåg att jag hade körlektion 14.45. jag och ailin fördrev tiden i kaféterian, det gick oerhört långsamt. men dagens samtalsämne var iaf bråket på skolan, herregud stolar flög hit och dit. alla skrek åt varandra på språk jag varken förstår eller hört talas om.. polisen kom dit två gånger hehe.. ännu en helt vanlig dag på östra Gymnasiet!

Kom till slut till körskolan, då bestämde jag och ailin oss för att vi skulle åka med varandra under lektionen, he gick ba fint.. rätt kul faktiskt vi fick motorstopp på exakt samma ställe..

Kanske ska till Norge i sommar och jobba häcken av mig och förhoppningsvis bli rik.. får se om jag lyckas ro i land min idé.


Ciao!

smile like you mean it

Lördagskvällen var bra, var hos Linnea och spelade ombytta roller, sjukt vad johannes kunde mycket tjej saker haha.. sen hyrde vi en film som var helt jävla värdelös,höll fan på att somna. inte värt att nämna något nam

Kvällen har jag tillbringat på mammas jobb, händelselöst som vanligt, tills plötsligt mit Ex Per kliver in genom dörren, Herregud!
har inte träffat människan sen Fysikgränd förra året och då blev vi ovänner och gick åt varsitt håll.
hela jag hyperventilerade typ av nervositet och jag var ketchup röd i ansiktet haha.. men det gick bra!!

Var nyss inne på Apberget och såg bilder på markus som jag helst hade kunnat slippa, kommer ligga vaken hela natten och tänka på det.. great!! Saknar honom otroligt mycket.. försöker förtänga allt och inte känna efter så mycket. det går rätt bra faktiskt. jag håller mig sysselsatt.. Han var så fin..Åh bleeee.

You're the sun when I'm feeling rain
You're the needle when I don't need pain

image14


Helg..

Ja nu var det då lördag.. vaknade kl 10 av att jag inte kunde andas, förkylningstider, usch!
väntar på att Thomas ska komma och kolla på min dator och fixa lite saker. men han var tydligen upptagen med annat det snuskot.. fy...

I går kväll vart det inte så mycket action faktiskt, jag och Isabelle hyrde film, 28 veckor senare. mycket läskigare än den första men ett konstigt slut.. fattade ingenting, så vi spekulerade hejvilt. vart inge klokare på det.

Ikväll ska jag och Isabelle kanske fara till linnea för hon har nämligen en dansmatta.. kan bli himla spännande.
sen så vet jag inte riktigt om det kommer hända så mycket mer den här helgen.. jävla dåligt väder är det iaf.. regn/snö.. tar det aldrig slut? jag klev upp och plattade håret som vanligt men till vilken nytta?


image13

Skit väder!

I dag har det inte hänt ett skit faktiskt, varit i skolan och det var tråkigt som vanligt..
har ju börjat en massa nya kurser bl.a historia, hade 2a lektionen i dag och fick veta att vi har redovisning om 2 veckor.. toppen!! känner mig inte så taggad.

sitter på skolan och väntar på att micke ska komma och skjutsa hem mig, han slutar 4 så det är en stund kvar..

vaknade föresten med jätte ont i halsen i morse för er som är intresserade haha..

har fortfarande inga planer för helgen.. får ta det som det kommer helt enkelt.

troligast Isabelle..

puss..


image12

rainy wednesday

Hade min första körlektion i morse, det gick som smort faktiskt.. var inte alls nervös..
men skit väder var det kan jag ju lova!!
kom till skolan och fick veta att vi bara hade en lektion, så nu måste jag vänta på skolan till kl 14.30 för då kommer thomas och hämtar mig, vi ska på jysk och ica maxi..vet inte vad vi ska göra där men vi roar oss nog..

sen vet jag inte riktigt vad som händer resten av kvällen, antar att det blir lugnt framför tv'n..
 
Har inga direkta planer för resten av veckan,eller helgen heller, antar att det blir chill hemma hos isabelle som vanligt.



what happened to the sweet love you and me had?

image11

händelselös dag som vanligt

Hämtade mina saker hos markus i går.. oj oj oj!! vet inte riktigt om det var ett hej då för alltid eller vad det var.. hela jag hyperventilerade typ, helt sjukt..

I går var jag iaf på körskolan och fixade lite saker.. blev uppringd i dag och vi kom överens om att jag ska köra redan i morgon, är fett nervös..kl 7 i morgon får alla hålla tummarna för mig haha!
jag är tveksam till att det någonsin kommer bli en förare av mig.

var hemma sjuk i dag, var stendöd i morse och bestämde mig för att ta en dag ledigt haha.. vaknade kl 11, så det blev ju inte så mkt sovmorgon faktiskt.

har inte så mkt mer att tillägga om dagen som varit faktiskt, har bara varit hemma och här händer det inte så mkt..


ja tjoflöjt då!

På 2½ sekund? Ofattbart!

ska hämta mina saker i dag känns galet trist...
men sen är det över, behöver inte träffas mer, behöver inte tänka på det mer!!
Tänk att hela ens liv kan ta en helomvändning till det sämre på 2½ sekund, Ofattbart..



I let my guard down
How could I have been so dumb?


RSS 2.0