blee..

har nyss duschat och ætit lunch, ska på jobbet vid halv 3..har verligen inte lust att jobba i dag, kænner mig helt slø i huvet.. men det ær sista dagen i dag, sen ær det 3 dagars ledighet, før att sen jobba 7 dagar i rad.. men efter det ooooohhhhhh, kommer jag hem!! længtar så jævla mkt.. hem hem hem, till mitt ælskade sverige....



10 dagar kvar, Wohoo!!

vilken jævla værme!!

måndagar är alltid dryga, klev upp klockan 6 när klockan ringde i morse, åt frukost och traskade sendan i väg till jobbet, jag gick i T-shirt och det var hett, ändå var klockan bara 07.00.. galet..

kom till jobbet, gick upp på övervåningen för att städa, tyckte att det såg lite väl rent ut hmm?


gick sendan ner till köket och började med frukosten, klockan 9 väntade jag fortfarande på att Anette skulle komma och hjälpa mig, fick sedan veta att jag skulle jobba själv hela dagen, städade 16 rum i 30 graders hetta, höll på att avlida. Stressat som en idiot hela dagen på jobbet. innan jag gick hem så kollade jag mitt schema inne på vaktrommet och upptäckte att jag egentligen skulle börja 8 på morgonen, så alltså övervåningen var lite väl ren eftersom att någon redan vart där och städat innan mig.. gjorde en halvtimmes jobb i onödan haha.. surt.

promenerade sedan i jeans och T-shirt hem, fy helvette så varmt det var, så fort jag kom in genom dörren, så gick jag raka vägen till duschen, ljuvligt!!

somnade på soffan vid 5, guuuud såå sköönt det var.
nu sitter jag och fördriver tid här på bloggen, därför allt prat om ingenting..

räknar nu ned dagarna till min hemgång, inte länge kvar nu, slutar jobba på kvällen den 10e och tar bussen från mo i rana 06.35 tror jag, den 11e. Home sweet home!

I can't wait!

24/7 - 2008

Har  just tagit en väääldigt lång dusch, underbart, har nu krupit upp i soffan för att bara njuta av kvällen.. jag kan sova hur länge jag vill i morgon, för jag är ledig.. jag blev erbjuden jobb i morgon, men tackade nej p.ga att jag sovit så fruktansvärt dåligt i natt, tror det bara blev 2,5 timme. så jag var rätt trött när klockan ringde 06.00 i morse. jag vet inte vad morgondagen för med sig, men jagh hoppas att det blir bra väder iaf, det har det inte varit på några dagar nu, bara regn och blåst pratade med min soulmate i telefon i går,fick så mkt hemlängtan.. det är inte hälsosamt att vara utan son bästa vän så här länge. men hon fick mig på bättre tankar iaf :)

pappa ringde i dag när jag försökte sova, kommer inte riktigt ihåg vad samtalet handlade om, jag var så trött, men något om en ny bil och diverse, det var gott att prata med han.

fick ett deprimerande sms av isabelle också, den 15 augusti, DEN 15 AUGUSTI!??!  det går bara inte för sig! jag hinner ju knappt komma hem så försvinner hon ur mitt liv i 4 månader.. oj oj oj, någon olycklig sate kommer få dras med mig jämt och ständigt när hon är borta.



jaja, hade inte så mycket att tillägga, ska gå och koka te och se om jag hittar någon bra film ;)


Hide and seek

Just nu vet jag inte vad som ær hemma længre.. vill inte vara i norge, men vill inte hem till sverige heller.

jag vet inte var jag hør hemma?!
jag behøver en paus ifrån allt..

Det är så ensamt här, även fast jag är omringad av människor hela dagarna, så känner jag mig så ensam så utanför.

jag saknar alla och ingen, jag känner ingenting.

jag har bara en människa att prata, jag vill ha mina andra vänner också, jag vet inte vem jag är utan dom , isabelle,thomas,per?! vad är jag utan dom? INGENTING!

I'll be fine

3 veckor kvar.

har næstan nyss klivit upp, sitter i soffan franfør datorn och tv,n och har just ætit frukost.. Ailin ær nere vid kajen och træffar sin mormor eller något.. så det ær bara jag och datorn :) i dag kommer tobbe hit tror jag, och isåfall blir det en liten  road trip før mig och ailin, ska åka och møta honom i Mosjøen.. det ænda negativa med att han kommer ær att jag blir utkastad ur sovrummet och från den ælskade dubbelsængen, før att kanske sova på soffan i 3 veckor, møjligtvis en madrass.. jag får iaf en kompis att gå på promenad med, zelda   ;)


FAN, Sverige!!

Utkast: Har just ...

Har just ætit en vældigt god middag, efterlængtat! slutade jobba kl 13.30 idag, direkt efter jobbet gick vi och solade, blev nog inge brunare..  kom hem, och somnade direkt.. sitter nu framfør tv.n i kællaren och førsøker bli av med paltkoman.

vi ska snart på på Statoil och hyra film, sen på Rema och køpa grædde och rømme, vi ska æta våfflor i kvæll :) kanske brownies också, det blir helg i førvæg eftersom att vi jobbar hela helgen..

jag funderar på att inte åka hem den 10 aug, det finns troligast mer jobb, så jag funderar på att stanna några extra dagar trots min hemlængtan redan nu, men pengarna lockar, 1000 kr om dagen næstan. tænkte att nær jag ændå ær hær, så kan jag ju passa på.. sen kommer jag hem, och så børjar skolan, haha. vilket jævla sommarlov alltså!

I førrgår pratade jag med min ælskade væn isabelle, blev så sentimental, jag græt som en bæbis. fyfan vilken dålig dag det var, ville bara hem till alla. men efter samtalet med henne kændes det bættre, hon tror på mig vettni!
næ jag tænker inte banga, jag tænker slutføra den hær resan.. på måndag kommer troligast Ailins pojkvæn hit och bor med oss, blir trevligt med lite omvæxling. deras hund och katt kommer också hit, då blir det huset fullt, vi ær 7 personer +1 med tobbe och så blir det 3 hundar och 3 katter haha...

næ jag har inget vettigt att skriva faktiskt.. vi hørs!

Lediiiiiig!

i dag ær jag ledig, jobbade i går ledig i dag, såå skønt.. men då jobbar jag alla andra dagar den hær veckan + helgen.

i søndags var vi ute med båten och fiskade, vi fick en massa fisk som jag inte kan namnet på och och 2 st torskar en stooor en typ 3kg :P aja det var kul men jævligt kallt och blåsigt, dessutom høll min blåsa på att spricka..

jag har faktiskt inte så mycket att berætta. jag jobbar bara.. længtar hem till min familj oerhørt mycket.. særskillt nær vi bor hos ailins pappa, alla ær som en stor lycklig familj och jag en en outsider, en inneboende.
vædret ær inte så underbart just nu heller, det  regnar och ær ganska kallt. var tog solen vægen?


borta bra men hemma bæst!

trøtt, regn,ont i magen..

åh før tillfællet gnæller jag bara, men livet i norge ær tufft kan jag lova.. nu bor vi hos ailins pappa som bor låångt från jobbet, så vi måste børja gå 45 min innan vi børjar før att hinna, lite drygt om man lægger sig sent haha.. har varit stændigt trøtt den hær veckan, att bara ha varit ledig 3 dagar på 3 veckor børjar kænnas nu. trøtt i både kropp och sjæl.

længtar mer och mer till sverige, vill hem till min egen sæng och bara sova tills skolan børjar. saknar mamma oerhørt mkt haha. på måndag ær det bara 4 veckor kvar, får se om jag ens orkar hah, pengarna lockar men jag ær så trøtt och slut. på någon timme ska jag påbørja min långa promenad från janita hem till ailins pappa, ailin blir kvar som barnvakt till kl 12, men jag pallar inte, ska fan upp 05.45. ihelgen ær jag ledig, woho, men kænner inte før att gøra ngt alls, vill bara sova till måndag morgon!

mina inlægg ær inte så roliga att læsa før att jag bara ær negativ hela tiden, men det hænder inget som får mig på bra humør hær..


kæra sverige,sverige,sverige!!











AHH!!

I morgon ær det heeeelllggg!! = Ledig. woho.

fan vill tillbaka till sverige.

KÆRA Sverige!!

ja då var helgen avklarad.. bara en vecka av jobb som återstår sen ær jag ledig en kort stund, skønt! vet inte vad det blir till helgen, men førhoppningsvis något minnesvært. allt jag kommer komma ihåg från norge æt jobb och barnvakt haha..
har tagit en stund før mig sjælv nu efter jobbet, en lång dusch mm,, jævligt skønt, ailin kommer inte hem føræn efter 11 så jag har huset før mig sjælv, sitter i soffan och myser, ska snart dricka te och se på film ;)

længtar hem till sverige oerhørt mkt, men efter den hær veckan ær det bara 4 veckor som återstår sen så får jag træffa mina næra och kæra.. det ær længtan efter dom och pengar som gør att jag står ut hehe.. eftersom att det aldrig verkar bli någon sommarværme hær så ær det solariet som gæller, jag vet att det ær fusk, men jag har aldrig tid att vara ute i solen, det ær något fel på solariet på jobbet, det blir inte en jæmn brænna, min skinkor ser ut som 2 enorma polkagrisar,før det ær før tillfællet røtt, jag brænde mig haha, och så får man typ bara færg dær røren ær.. haha aja, mina skinkor ser næst intill ætbara ut :P

ær lite sugen på att ta med mig en katt hem, fast mamma skulle avliva mig, norska skogskatter næstan ger dom bort hær, køper man en sån i sverige kostar dom typ mkt, hær ær dom billiga och alla har en..dom ær sååå fina..


hær sitter jag och babblar på om ingenting, det ær før att jag inte har något att skriva om før det hænder absolut ingenting hær.. jag måste blogga i brist på annat att gøra..


lørdag?

fick veta igår att jag skulle kliva upp med nathaniel i  dag før att janita skulle børja jobba kl 9 men jag tror faktiskt att hon ligger och sover, ah jag dør haha, har klivit upp i onødan.. jag børjar iaf kl 3 idag och slutar 22.30 fyfan så drygt det kænns.. upptæckte igår att vi har ett solarium på jobbet som ær betydligt billigare 1kr i minuten istællet før 4kr minuten.. solariet ær till før oss som inte har tid att vara ute på soliga dagar, vi som jobbar och alltid sitter barnvakt.. så jævla tragiskt, det ær toppen væder men hær sitter jag..jaja ska sluta gnælla.. jag ær ju endå før feg før att sæga ifrån..

tjohej..

jobb,barnvakt,jobb, barnvakt..

i natt sov vi hos ailin pappa, hade hela huset før oss sjælva, skulle sola i dag sen hem och hoppa studsmatta, men blev væckt av telefonen kl 10.30 vi var tvungen att sitta barnvakt, blev ingen solning iaf, får se om det blir någon studsmatta.. vi børjar iaf jobba kl 3 idag.. jobbar hela helgen och hela næsta vecka.. kænner mig helt slut... i går var vi dessutom på stan på dagen, jag køpte en ny parfym och en ny bh før att den gamla ær før liten, hør och hæpna isabelle haha..æh! sen for vi hem och va barnvakt hahaha... ja herrregud vilket liv jag lever at the moment! kan byta det mot vem som helst. efter den hær arbetsveckan ær det bara 4 veckor kvar..det kænns så jævla bra.. vill hem till ælskade sverige..


hejdåååååå...


barnvakt igen.

idag ær det min och ailins lediga dag, vi ska snart på stan om vi hinner, ska vara barnvakt igen.. samma visa varje kvæll.. vill faktiskt ha en dag dær jag kan gøra exakt vad jag vill, dær vi kan fara ut och roa oss.. men icket. jobbar nu 8 dagar i streck, ær inte lediga føræn næsta helg..jaja jag hoppas att vi får pengar før att vara barnvakt som hon sa.. men jag kænner mig tveksam.. jaja har inte så mkt att berætta.. det går ut på att jobba och sitta barnvakt.. ær jævligt negativ i dag, før jag vill bara vara ledig en endaste dag.. vill hem till sverige.. Isabelle i'm goin crazy without you!!!!!


fyfan før norge just nu.. aldrig mer!

RSS 2.0