31/1-09, whatever...

går kvällen var mysig, spenderade den med min andra hälft, vi var på stan och shoppade och åt lite mat på subway.
for sedan till hedlunda och tog det lugnt hela kvällen samt studerade det svenska språket närmare haha. man kunde ju tycka att vi hade roligare saker att göra :P
I dag har ja sällskapat lite med Per S och hängt med Thomas.

Sitter barnvakt hos syrran ikväll och fick sällskap av Ante, eller sällskap var väl att ta i, han har sovit på soffan hela kvällen. sen efter ett samtal från en kinkig och en aning svartsjuk flickvän så for han hem.. yeye tycker det är lite dålig stil. skulle aldrig banga eller svika en kompis bara för att min pojkvän ringer, han får höra av sig när han är tillbaka till sitt gamla jag och den person jag känner igen och tycker om. orkar inte slösa nå mer av min energi.
Sitter alltså nu i min ensamhet och gör absolut inget. bara skit på tv och jag är på dåligt humör.

I would never let you down.

Vad rakt hår du har - Jaaaaaa

Sitter på skolan nu och inväntar lektion nr 1.. sitter framför datorn med några männiksor och dricker cola. jävligt nyttig frukost. Ska till Emma efter skolan och plugga. måste bli av med mina rester. I morgon blir det bara lugnt tror jag.. orkar inte med en till helg med alkohol. Lördag blir mysig, ska vara barnvakt åt syrrans snorisar. Ailin kanske kommer och gör mig sällskap efter att hon jobbat klart.. girls night not out.. helt ologiskt eller?

yeye ska kolla på roliga klipp på youtube nu, Ciao

yeye

fredagen blev inte riktigt som jag hade förväntat mig men okej visst..
I lördags skulle jag på öppet hus men vissa saker gjorde att det inte blev möjligt. förlåt elin och ailin!
På kvällen for jag till min kära syster och käkade middag, det var trevligt som alltid :)
kom hem strax innan 12 tror jag, trött som aldrig förr. slocknade innan 1, otroligt skönt.
Jag sov till klockan 3 i dag tror jag. har bara myst i sängen framför tv:n och ätit en massa :P
Ska lägga mig och kolla på någon film på tv3 nu sen sova, det är ju tyvärr skola imorgon.


Utekväll

ikväll ska jag,Isabelle,sara och hanna ut och skaka våra lurviga på någon krog.. känner mig riktigt taggd faktiskt :)
Väntar på att luther ska komma hit så att vi kan göra lite tjafs inför öppet hus på skolan i morgon. 3 timmars slappande på skolan och vi får komp-ledigt en hel dag, hur värt som helst!

Ha en bra fredag

Från blå till Brun

Ja då har man gått och blivit brunögd. jag gillar min nya look!  lägger ut nån bild senare. Sitter på skolan nu och chillar i datasalen, väntar på något bättre.. jag funderar på att fara hem, är trött och otroligt less..

På Fredag ska jag på krogen med isabelle och nån fler, hoppas att det blir lyckat. känner mig taggad!!!



Familj , Bowling, Bio & Vänner

Igår var jag med Elin,elin och ailin på bio och vi såg bröllops duellen.. filmen var helt okej faktiskt, man fick sig några skratt :) Sen åkte vi hem till Thomas och bara chillade, åt lite chips och såg film. Luther spenderade natten med mig, vi hade det bara mys :P klev upp vid 12 i dag och käkade vama mackor, det är en favorit. 13. 50 kom min papi och hämtade mig på ica, vi for hem till hans mami och papi och käka smörgåstårta och drack kaffe.. mina kära farfar har nämligen fyllt 70! klockan fem drog hela familjen folkesson, Wallmark och en Westerlundare till bowling hallen och lekte lite.. jag trodde nästan att det skulle gå OK för mig, men jag förlorade, sämst!! roligt var det iaf... drog sen vidare till min faster för att dricka ännu mer kaffe, kände mig yr och svimmfärdig ett tag. för lite mat under dagen och alldeles för mycket kaffe. Beställde strax därefter pizza Svalan på teg.. mmm kebab :P for till min farbror och hans tjej och käkade, drack lite vin och spelade vem vill bli miljonär. jag och pappa förlorade varje gång.. jävla pensionär spel!  Har nyss kommit tillbaka till lägenheten och väntar på att Sara och Isabelle ska komma, dom två är alltid trevligt sällskap.

Än så länge har det varit en riktigt bra helg, jag fick träffa min älskade pappa för första gången på 8 månader. hur bra som helst!


Gammal låt men jag blir på jäkligt bra humör av den : The Coral - dreaming of you

It's getting closer

Är dödstrött idag, sov bara lite över en timme i natt,, har dock varit en lugn dag på skolan.
kom hem vid 2 och slocknade dirr! sov som en klubbad säl.
 men nu sitter jag hemma hos syrran och passar busungarna. Det här kommer att bli en lång kväll. Har två arbeten jag måste göra ikväll, tiden räcker inte till!!

I morgon kväll ska jag på bio med Luther öch Ailin, vi ska se bröllops duellen :) efter det så ska jag och Luther dra oss tillbaka till Lägenheten på Hedlunda och äta en massa chips och dipp och bara chilla, får iaf en sovkompis.
Det kommer bli en mysig helg

Ta aldrig något för givet

Var ute med alla mina nära och kära i fredags, sjukt trevligt! Det var en lyckad kväll.
I lördags vaar jag bara hemma och umgicks med familjen, MYS!!
Nya Schemat för vårterminen har börjat och det är helt värdelöst.

Jag har inga planer inför veckan, men jag ska nog umgås med mina brudar och bara latja runt som vanligt..


It's just not the same

Seg och less....

Somnade efter kl 8 i morse och klev upp halv 4, toppen! i morgon börjar iaf skolan och jag är inte ett dugg taggad. Efter skolan ska jag och Isabelle dra ner på stan och hänga, fika lite på Waynes like back inte the days.
I dag känner jag mig otroligt less på allt, vill som inte göra någonting. funderar på att dra ner någon film och bara chilla resten av kvällen, Ante och hans tjej kanske ska komma? Vet inte riktigt om jag orkar.  jag får helt enkelt se vart kvällen leder.

På Fredag blir det iaf först käk hos Thomas och lite Singstar på det + en del alkohol
Senare blir det utgång, troligast Olearys.



För lite eller för mycket sömn?

ahh, är såååå trött i dag.. somnade inte förän halv 8 i morse, vilket resulterade i att jag klev upp nyss.. vet inte vad jag ska göra av mig själv. vill bara dra täcket över huvudet. ska duscha och shit sen pallra mig iväg till Ante. ska  bli oerhört spännande, ska träffa hans nya flickvän, hah ja får väl se hur det går.. har hon ingen hjärna dör jag. jag känner mig skeptisk och hatisk av någon anledning, men man ska aldrig ta ut något i förväg..


Wish me luck

Pilates

klockan är över 3 och jag kan som vanligt inte somna. Använde min nya pilates ring i dag, riktigt rolig träning, men jag kan lova att det var jobbigt. men efteråt kändes det underbart.. ska träna varje kväll nu. tog en dusch direkt efter och somnade, haha. vaknade tyvärr kl 1 och nu är det hopplöst att försöka somna om. I morgon ska jag vara med Ante, ska bli roligt att höra vad han har haft för sig senaste tiden. nä nu ska jag kolla om det kommit ut några nya The Hills avsnitt, måste sova sen, ska kliva upp kl 11 och träna :)


It feels good

slö till tusen

Känner mig fruktansvärt sliten idag, skulle egentligen följa med till syrrans hur och städa kl 10 i morse, men jag var för trött.. vaknade istället kl 3 jävligt bra! Kanske ska va med Emma i dag, men jag känner mig alldeles för slö för att åka till Innertavle. i morgon ska jag roligtvis va med Ante, sjukt längesen.. ska bli trevligt.

Längtar tills Isabelle kommer hem nu, är sjukt sugen på fika.. always Waynes. kladdkakan är helt otrolig! men jag har nästan slutat med sånt, mitt nyttiga liv börjar nu. fast jag måste iofs få fira med lite onyttigt när isabelle kommer hem.. haha. jag har sån otrolig självdisciplin.

Later.

The Hills

Nu är det lördag och jag har legat i sängen hela dagen och kollat på The Hills, hur bra som helst.
om några dagar börjar skolan igen och livet återgår till det vanliga. Isabelle kommer hem på onsdag tror jag, efterlängtat.
 Har fått mina pilates saker från Tv-shop nu haha, ska hämta paketet i morgon, nu ska jag ändra på mitt liv :P försöka iaf. får se hur länge nyårslöftet håller..

ska fortsätta se The Hills nu. ciao!

RSS 2.0