Fattigt

jag har i flera  dagar funderat på att lägga upp lite bilder på lägenheten, men jag har bara inte haft ork.
har legat sjuk en dag och nu börjar en förkylning smyga sig på, inte läge för det nu! i morgon börjar jag jobba, känns bra bortsett från förkylningen och att jag måste dra på min bikini och bada i morgon. Har inte så mkt till val för det ingår i mitt jobb.

I dag har jag haft en riktig slöar dag framför tv.n och även tvättat. Är sugen på att göra en mega super GOD middag, men tyvärr så har vi inget så gott hemma, så det lutar åt potatisbullar mmmm.
När min andre hälft kommer från jobbet idag så tror jag att vi ska gå ut och gå en sväng, kolla in området där vi bor.

Allvarligt talat så har jag inget intressant att skriva för det händer inte så mkt när man antingen jobbar, städar/tvättar, och dessutom så har jag inga pengar att gå ut och roa mig för haha. det låter himla tråkigt, men det är så värt det att få bo själv.

äntligen

efter två dagars slit med att flytta och bära möbler så är allt äntligen på sin plats. jag trivs riktigt bra i våran lägenhet :) den är mysig och hemtrevlig. ikväll så blir det att se på film i soffan och ta det lugnt, jag orkar inte med något annat. Det kommer ett mer informerande inlägg i morgon när orken är tillbaka


ciao

RSS 2.0