Empty

Har bara legat i sängen idag.. förutom den korta stund jag var på ica och handlade.
har sovit bort hela dagen och det känns bra. vaknade tidigt i morse av att det regnade, riktigt mysigt.
mitt sovsällskap var inte lika mysig. vi sov på varsin sida av sängen med gott om plats emellan.. men efter det stora bomben jag släppte i går så är det inte så konstigt.. han sa faktiskt, - nicole jag behöver plats ge mig tid att smälta det här.

Jag känner mig helt tom idag och jag vill inte prata med någon.. Thomas kommer hem snart, men jag vill bara vara ifred.

men får vara tacksam för reaktionen i går. Inget skrik, inget gråt och inga anklgelser!

only by night

äntligen hemma från jobbet... lyssnar på kings of leon - closer så underbar låt!  Snart kommer S hit.. är så nervös att jag skakar. usch!!!  bara att bita ihop och göra det rätta, önska mig lycka till.



he took my heart, i think he took my soul

leaving me stranded all in love on my own

Åt lunch för ett tag sen och nu mår jag så jävla illa.. ska åka till jobbet snart, börjar halv 2.  vill inte alls idag!!! skulle vilja krypa ner i sängen igen och ligga där hela dagen.

S driver mig till vansinne, han är en idiot! Ska man måsta ta tag i allt själv?



Jag är helt ensam i det här och ingen att vända mig till som förstår.
Om ändå han kunde finnas vid min sida.

Trängsel

Festen igår på berghem var allt annat än rolig enligt mig, det var så mycket folk att man blev upptryckt mot väggen och ibland svårt att andas.. Tror att jag och Isabelle var där i ungefär 20 min? max! men hade en trevligt kväll i övrigt.

Idag så har jag ätit lunch/middag typ 3 gånger i brist på annat att göra. har slöat framför tv.n hela dagen och nu är jag riktigt trött och funderar på att sova. Börjar jobba 13.30 i morgon och det känns så jävla skönt. men då kommer jag inte hem förän efter 10 bleee.


God Natt

Big day tomorrow

Jobbat hårt idag, haha!! inte funnits mycket att göra på jobbet den här veckan, min arbetsdag har bestått av att spela finns i sjön och yatzy :P Thomas och Viktor hämtade upp mig kl 4 och så for vi till Great Eastern för att äta. När vi kom hem så somnade jag i sängen direkt.. vaknade sent iaf av att Taheri kom in genom dörren haha och efter en stund kom Luther, Thomas bjöd in dom.. suttit och pratat en stund. trevligt. Snart ska jag ta en Dusch och lägga mig i sängen igen för att se någon film eller serie..

Det är en stor dag i morgon.. förhoppningsvis så får jag perspektiv på saker och ting,
så att jag så smånignom kan fatta ett beslut kring denna röra.. Jag är NERVÖS och upprymd! tusen blandade känslor i mitt huvud.. jag vet varken till eller från.. skönt att det är helg. 2 dagar som jag kommer spendera med att tänka mig yr.

kaffeeeeee

ahaa!! klockan är nu 06.18 och jag är trött som en galen. inte sovit ett dugg bra inatt, jag har ont i hela kroppen och magen lever sitt eget liv idag. suck suck suck.. anledningen till att jag är uppe med tuppen är för att jag börjar jobba kl 7 och idag känner jag mig inte det minsta motiverad. solen skiner faktiskt men det är -4 i luften brrr. Att börja jobba känns helt okej men att veta att jag inte slutar förän 4 känns otroligt jobbigt. är mest negativ nu men jag är verkligen ingen morgonmänniska.

Under rapporten nu på morgonen ska jag ta mig en stoor kopp kaffe och se om jag nånsin vaknar till idag.

mitt liv är en enda röra just nu, vet varken ut eller in

Crazy

Nu har man ställt till det för sig.
vet inte riktigt hur jag känner inför det här.. KLUVEN?
Så typiskt mig, det var bara en tidsfråga.

N*

Har just vaknat och jag är grymt trött, fan pinsamt klockan är 1. om en timme så har vi tvätt tid och det känns inte så jävla roligt faktiskt. vill bara ligga i sängen hela dagen och slöa.

Confused

klockan är snart två och jag börjar bli en aning trött.. skulle ha omprov på skolan idag men det hände inte.. hängt med luther en stund idag och sen bara chillat framför tv.n och en film.. hade hoppats på att få sova med S inatt men jag har inte en aning what's going on there? förvirringen är STOR!

Varför ska det vara så svårt för en människa att bara säga som det är?
jag menar det blir ju den bästa och enklaste lösningen i slutändan enligt min åsikt.

människor är komplicerade, jag förstår mig bara på mina egna känslor och tankar.
ibland knappt det!



home sweet home

igår låg jag på soffan och sov till kl halv 10, var grymt trött. drog sen med Thomas,viktor och Oskar på megazone och spelade nå spel.. efter det gick vi på pipes i typ 2 timmarm jag drack två öl och halvsov i fotöljen.

klockan är nu snart 3 och jag är på väg hem till sävar för första gången på en evighet.. ska sova hemma inatt och umgås med min mammi!! på onsdag är lovet slut för min del och praktiken fortsätter.. puhh!

Studenten snart
Can't wait

Kings of leon

You shimmy-shook my boat
Leaving me stranded all in love on my own

The Uninvited

vaknade strax efter 12 i dag av att Svärling kom och knackade på som han gör varje morgon, han kommer och gör kaffe, ganska mysigt faktiskt :) har just städat lägenheten och tagit en riktigt varm dusch. ikväll blir det bio med några sköna människor, i love fridays!



sleepy

Sov hos S i natt och kom hem i dag på dan vik klockan 2 åt lunch och somnade på soffan, sov till kl 10 ikväll.. känner mig inte riktigt frisk. sov bara 2½ timme i natt.. sitter och kollar på tv  alone i lägenheten nu, känns så skönt att vara för mig själv en stund!!! inte varit ensam på över 3 veckor nu.. vill ha alone time. skulle vilja ta en lååång dusch, använda en ansiktsmask och göra lite tjejsaker.

I morgon är det fredag och vi ska på bio.

- The uninvited

aha

I gårkväll runt klockan 9 så for jag,Thomas,Tobbe och viktor på olles för att dricka nå öl och se på fotbollen, men men olles var packat med folk så vi drog vidare till Pipes där vi satt hela kvällen och drack öl och drinkar.. riktigt trevligt! vet inte vad som väntar i dag, det är skitväder ute. vill bara mysa framför en film med min favoritperson

15/4-09


puss

igår umgicks jag med lite folk. åt chips och drack öl, såg även lite fotboll.. Thomas blev full haha! i dag klev jag upp med tuppen  klockan 11 trött som aldrig förr, drack en kopp kaffe och sen drog vi till Ersboda. har nämligen tattuerat mig i dag, är nöjd över resultatet :) lägger upp nån bild senare.

*

gröna linser


update

Nu har det gått en vecka sen jag uppdaterade senast.. det har inte hänt så himla mycket faktiskt.. jag har påbörjat min praktik på psyket och trivs väldigt bra, med både arbetssysslorna och med personalen. har umgåtts en hel del med Thomas eftersom att jag bor hos honom nu  under praktiken, Svärlig är även en kille som jag träffar otroligt ofta haha.. hägde med Isabelle i fredags, vi satt hos Thomas och pratade om allt möjligt, sen så for vi till Café station och fikade lite, mysigt! i lördags var det tänkt att jag skulle på fest med S och hans vänner, men blev kvar hos Thomas med han å svärling, luther tittade förbi och vi hade himla trevligt.. drack lite öl och shots. klockan 1 befann vi oss på Pipes och tog några öl och bara pratade, det var sjuuukt mycket folk ochj stämningen var på topp!
I går fot jag hem till mamma i sävar, inte varit hemma på över 2 veckor. var barnvakt åt syrrans snorisar.
Min älskade kisse katt misse har blivit sjuk och det skär i mitt hjärta. han är inte alls sig själv. ska till veterinären snart hoppas jag!!!  

Har nu skrotat mina bruna linser som jag använt vääldigt mycket längre än rekomenderat, och skaffat mig ett par gröna.. väldigt fina faktiskt :) kommer blider senare.


RSS 2.0