spontan utgång

igår var jag och Isabelle på Waynes och fikade, kvällen slutade med att vi gick på Olearys och drack lite öl med Thomas och några sköna grabbar :) Sov på en soffa på umedalen inatt.. kvällen slutade konstigt.. alla var bara sur på mig igår. yeye sitter hos Thomas nu just ätit och duschat. ska snart hänga med Isabelle :) vet inte vad som händer ikväll, men något roligt blir det nog!


trevlig helg

Våren är här

hah ja tyvärr så gick det ju inte som jag hade hoppats idag, men verkligen inte långt ifrån. bättre lycka nästa gång :P
har varit på lite halvdåligt humör idag, men nu känns det bättre.
Varit på Frasses och käkat middag med Thomas, gött!! Väntar nu på att Svärlig och Elias ska komma förbi, vi ska se på film :)

Fick veta min praktikplats idag,ska vara på psyket 4 känns otroligt spännande faktiskt!
Därimot känns det mindre bra att jobba gratis i 6 veckor.

Saknar S otroligt mycket idag, haft en pissig dag, vill bara ligga i hans armar och känna mig liten för en stund.
Jag hoppas på att få sova där inatt!!!

All i need is you

Shit!!

Pluggar som ett as just nu.. Håll tummarna för mig!!! saken är den att jag bara blir sämre och sämre haha illa!
funderar på att ta en paus, och fika något kanske? Helgen har varit bra, umgåtts med folk och sovit med S <3
sovmorgon i morrn, riktigt skönt, ska ändå upp tidigt för att plugga, sen så gäller det!

Wish me luck!

aww

Idag har jag hängt med Emma och pluggat en jävla massa teori till körkortet, tror att det kommer gå bra och utan problem.
Känns som att jag verkligen måste få det bortgjort. Vid  10 så åkte vi till Thomas och hängde ett tag i väntan på att hennes brors bio skulle sluta..
nu sitter jag ensam i lägenheten och väntar på att S ska få tummen ur arslet och ringa så att jag kan fara dit och sova.
börjar känna mig trött. I morgon ska jag hem till Sävar och plugga ännu mer teori. Fyfan!!

Sail away with me, what will be will be

Come up and see me, make me smile

Igår drog jag och S ner på stan, vi GICK för och häpna.. jag var helt slut när vi kom tillbaka..Spenderade kvällen ensam igår eller till klockan 8, då kom thomas hem.. jag slocknade på soffan, skulle ta en kort powernap men vaknade igen 00.45 tror jag.. haha. Vi drog igång en film som var riktigt bra faktiskt. klockan halv 3 plingade det på dörren hmm, in vinglar S haha. Full! satt och chillade ett tag och klockan 4 skjutsade Thomas oss till Grubbe.
Nu har jag just kommit därifrån tog en promenad från Grubbe till Hedlunda, det är så sjukt bra väder ute!!!
Sitter och väntar på att Emma ska plocka upp mig så att vi kan få lite plugg gjort idag. kändes inte så kul på en lördag men det måste göras.

Not good at all

2 Dagars

Helgen har vart bra bra bra. var ute med Thomas och några av hans vänner ifredags, vi var på Pipes, första gången jag var där faktiskt, inte så pjåkigt. Träffade S där lite oväntat :) i lördags var jag ute igen men denna gång på Corona, jag Isabelle dansade som aldrig förr, hah roligt hade vi! och tänka sig jag stötte på S där också haha.. Isabelle sprutade vatten i hans ansikte med ett sugrör sjukt kul tyckte jag, men han höll inte med riktigt, vi var störda i huvet enligt honom hah!!
Han följde med mig hem till sävar efter corona så det är väl ett gott tecken.. dock var han skitförbannad på mig av nån anledning som säkert var jätte fånig. han sa, och jag citerar " Du har försört min kväll" HAHA? Sen vände han sig om och somnade.. yeye killen jag dejtar är lite kocko ibland.

Slutade kl 12 i dag, jävligt skönt, och i morgon är jag ledig, eller vi ska göra studiebesök på universitetet om vi vill och jag har bestämt mig för att jag inte vill... sitter hemma hos Thomas och chillar nu, men han sover :P
Hoppas på att få tigga mig en sängplats bredvis S inatt <3

Nu ska jag koka lite kaffe och spela hög musik så att Thomas vaknar till liv igen!

Dead And Gone

I dag fick jag sällskap av Isabelle ´på skolan, alltid trevligt :) sedan gick vid ner till stan för hon skulle shoppa lite saker, men det blev faktiskt bara ett body butter från body shop. efter stadsrundan tog vi bussen hem till Thomas ponken, blev bjuden på tortellinigratäng. riktigt gott!
 Isabelle drog nyss härifrån, jag å Tompa väntar på att Elias och Svärling , vi ska se film  "låt den rätte komma in"  Ska nog sova här ikväll tror jag, eller så far jag till sebastian och sover, hoppas!


Ohh I've been travelin on this road too long
Just trying to find my way back home
The old me is dead and gone, dead and gone

open up my eager eyes

skönt att vara tillbaka i skolan och träffa alla nu efter lovet.. när jag knackade på dörren till datasalen så öppnade Melker och sträckte ut sina armar - Nicole vad jag har saknat dig. haha blev så glafd, fick en stooor kram :)

Efter skolan så drog jag direkt hem till S och blev bjuden på varm choklad och bullar, mm. Runt middagstid drog vi hem till en av hans kompisar och käkade middag och bara chillade, drog oss hem vid 1 i natt med otroligt tunga steg, jag var dötrött och hade magknip. Finns inga ord för hur skönt det var att krypa ner i sängen!  Var dessutom otroligt mysigt att sova med någon :) i dag klev vi upp vid 11 och käkade frukost och drack världens godaste te,det smakar typ pepparkaka. Är hos Thomas en snabbis nu, ska snart träffa mamma, hon ska shoppa, puuust. men vi brukar vanligtvis vis få oss några skratt när hon provar kläder :P

Ailin ringde dessutom i dag, hon kör bil ifrån Norge nu påväg hem, hon hade med sig lite norska godsaker till mig, Som t.ex. Biola,Surkål mm.. låter kanske inte så gott men jag längtar efter att få äta!!!!

Nu har ni fått en liten uppdatering från senaste dagarna, ska dra nu, Ciao!!

Stockholm City

Klev upp 06.10 i morse för att duscha och göra mig i ordning, jag var sååå trött! låg och vred och vände mig till 3 i natt. Nu är jag aif på pappas jobb sen 2 timmar tillbaka.. mitt i stockholm city.. ska snart kila ner på stan och byta en tröja på   Gina Ttricot. ska bli spännande att se om jag ens hittar till den affären och än mer spännande om jag hittar tillbaka till pappas jobb :P tänkte spana in lite andra affärer också, har befunnit mig i stockholm 6 dagar nu och det är inte förän nu jag befinner mig i city. medan jag ända hänger med alla kostymnissar så tnäkte jag ta tillfället i akt och intervjua pappa inför arbetet i min söka jobb kurs, om han nu får lite tid över..

Ikväll ska jag åka hem till umeå igen, landar på alviks flygplats kl 21.20. kommer vara dötrött innan jag är hemma i kalla vintriga norrland igen. fick veta igår kväll att jag är ledig på onsdag, blev genast mycket lyckligare!!

just ja jag var på Strindbergs Intima Teater igår, en teaterföreställning för barn, men det hör inte hit.. den var faktiskt helt okej, tror inte småungarna fattade mycket alls av det, det handlade "TYP" om att det är så synd om alla människor och en hel del om döden. Den hette så mycket som " Ett litet drömspel"

nene nu ska jag kila ner på stan och titta på så mycket saker, och säkerligen önska att jag var rik!

gomorra?

I'm i stockholm baby! har bara tagit det lugnt sen jag kom hit, pappa har varit hemma från jobbet, eftersom att lillebror haft feber.. men ikväll ska jag å pappsen på bio och se Gomorra? igen aning vad det är men det blir nog bara bra :)
 hmm pappa är sugen på att tatuera sig, kanske får man sig en till med lite tur ;)

Isabelle baby, saknar sig, men vi ses snart

Think I'm addicted to your light

S har nyss farit och jag är redan rastlös, vill ha sällskap. Thomas kommer hem snart, då hoppas jag på middag, börjar känna mig hungrig. Sitter och lyssnar på musik Joshua Radin - Winter skön låt! ska bli så skönt att komma till Stockholm, men kommer sakna S faktiskt...


I swore I'd never fall again But this don't even feel like falling

nicole är fet, hon käkade en get, nanana

I går var jag och S bara hemma i lägenheten, spelade gitarr och sjöng. åt bullar också :)
Såg två filmer, eller rättare sagt så såg jag 1½ för jag somnade. Drömde en massa mardrömmar i natt, vaknade vid 4 nångång och var livrädd haha. Tur att jag inte var ensam, då hade jag nog avlidit i mörkret. känns ändå lite löjligt att jag är 19 år och mörkrädd :P  

jag vaknade för ungefär 2 timmar sen, jävla thomas! klev upp och åt frukost och nu har jag nyss duschat.. Vet att jag måste städa lägenheten men jag vill verkligen inte. vill bara ligga i sängen och se på tv hela dagen. tack gode ? så är det sportlov nu. Åker till Sthlm på tisdag och ska vara där drygt en vecka, känns skönt att åka bort ett tag. Kommer vara ensamt att sova själv för första gången på nästan 2 veckor.  Men jag får ju träffa min pappa :)


Nu ska jag slänga mig i sängen och dega och skjuta upp städningen så lääänge det går!
Tjooo.

RSS 2.0