Snö!

Jag åkte lastbil med per i onsdags natt, och när vi kom till Ö-vik började det kräk snöa, årets första snö.. jag blev lycklig i själen. Och i dag när jag vaknade så snöade det i sävar, riktigt mkt också. stora flingor!!!
Åh Isabelle önskar att du vara hemma nu och fick uppleva det med mig!!

Just Dance

Krogen i kväll trots att min mage inte riktigt håller med, jävla magknip.
Ha en Trevlig Fredag :)

Diverse

Var och käkade hos farmor och farfar i dag, det var trevligt :) mkt kaffe och fika!
For sen till Ante och såg film, nu är jag påväg in till stan till Thomas, vi ska på stan i morgon, jag hade tänkt köpa nya skor och diverse små prylar. Sen blir det att åka lastbil med Per i morgon natt.. Så jag återkommer väl på torsdag...

Hade så trevligt alla, det ska jag ha det!!

I love shopping!

Rastlös.

kan inte sova, somande iof efter middagen och sov till 11 typ, men ändå.. jag är rastlös, men slö i huvudet.
Har en mensvärk som inte går att förklara med ord.. ingen bra kväll.. förutom min chokladkaka.. den var rätt nice :)

Åh Kom hem kom hem kom hem... livet är inte detsamma utan dig. du är mitt liv, hur patetiskt det än låter!!
Jag vill inte fira jul ensam.


du är bäst!

Bananlådor...

I dag har jag spenderat dagen hos mormor och morfar, med att ta mej fan rulla in alla småprylar i tidningspapper. Dom håller på att tömma huset eftersom att min syster ska flytta in där. vill aldrig mer se en tidning. Men jag fick mig en massa flytta hemifrån saker iaf :) mkt köks saker, men det är alltid bra att ha.
I morgon drar jag till Farmor och farfar på Ersboda, ska äta köttsoppa :P


Sunday sucks

Jag hatar Söndagar, det finns aldrig något att göra, och även om man hittar på något är det likt förbannat en tråkig dag.
Min dag har bestått av att prata med Per i telefon, rätt trevligt :) ett tidsfördriv iaf.
Det verkar inte vara något bra på tv ikväll heller.. det är fan lika bra att lägga sig.
I morgon är en ny vecka och då blir det nya tag.


Sliteeeeeen.

I går såg jag och Ante film. Jiddra inte med Zohan och 21, båda var faktiskt bra. fick mig en del skratt.
vaknade för inte så länge sen av att per ringde och väckte mig, han ringer alltid när han jobbar, jag antar att han bli rätt uttråkad haha..

I veckan ska jag till Farmor och Farfar och käka, och jag ska åka lastbil med Per :) fast det har jag nog redan nämt i ett tidigare inlägg, men aja.. jag har inte så mycket spännande att skriva om fakriskt..
Jag ska snart börja skriva på mitt arbete om internationella förhållanden, ska vara klart och inlämnat måndagen efter lovet.. haha får se hur bra det kommer gå..


Tjohej


Lördag?

Ja första dagen på lovet. och jag har inga planer alls haha. låg i sängen till halv 4 typ, riktigt skönt. Kanske ska va med Ante ikväll men jag vet inte. isf blir nog att se en film som vanligt :P

Jag ska åka latbil med per någon dag, haha det kommer bli roligt.
Och på Torsdag ska jag till Farmor och Farfar och äta mat.. Resten av lovet är oplanerat.
Hade jag haft Isabelle hemma eller en pojkvän så hade min vardag varit lite roligare och kanske möjligtvis lite mer fullbokad. men sånt är livet!
Jag får helt enkelt leva det super spännande singellivet, som jag verkligen inte är förtjust i. tycker att det är riktigt trist faktiskt.

Nä nu ska jag försöka göra lite planer för ikväll, det är ju lördag för fan.
ha en trevlig helg alla!

Lov!!!!!

Nu är det äntligen fredag och sista dagen innan lovet.. har haft eget arbete hela dagen och väntar nu på sista lektionen, vi ska se en disney film på historian, som utspelar sig under ryska revolutionen, den ända jag kan tänka mig är Anastasia? jaja det blir nog en spännande överraskning.. känns lite drygt att sitta här till halv 3, men jag har inte direkt något val..

jag vet inte riktigt vad som händer under lovet, men något hittar jag väl på, skulle jag tro.

Isabelle du har lov nästa vecka eftersom att du pluggar på distans via värmdö gymnasium, och 08,orna har alltid lovet senare än oss uppe i norrland. och vet du!!!!!! jag fyller snart år. onsdag vecka 45. yees. känns konstigt att du inte är med mig på min födelsesdag.. blee.. men snart fyller du ju 20 och då är jag med iaf.
Kom Hem SNART!

Puss..

Mätt och belåten, Även ont i fingret, what a day!

Det har varit en bra dag i dag.. kom till skolan klockan 2 för att ha idrott och sen åka till sävar igen. for hem till syrran och käkade middag och spenderade några timmar där med henne och barnen.. klippte dessutom sebastian, det var spännane, han skrek och grät konstant och trodde att jag skulle klippa honom i örat, men det slutade med att jag klippte mig själv i fingret två gånger. han satt ju aldrig still! Kom hem för inte så länge sen, och funderar fan på att lägga mig och sova. är ruskigt trött  idag.. bara en dag kvar sen så är det lov, tack gode gud.. det är välbehövligt just nu. är så skol less!!



Bye Suckers

If I could turn around I would tonight

Hah, jag var precis på väg att ta bussen till skolan, när Nathalie skrev att Sven var sjuk och att vi inte hade några lektioner i dag. vilken tur att jag inte hann åka. jag har faktiskt idrott kl 3 i dag, som jag ska fara på.. måste vara lite duktig så att jag får ett G iaf. Jag känner mig otroligt mysig i dag. jag köpte 2 nya koftor på stan i går, stickade. jag längtar nästan efter att gå ut i min nya stickade kofta, för det är så härligt väder i dag. soligt och fint men ändå 0 gradigt. mitt favorit väder!

Åh Isabelle jag önskar att du var hemma nu så att du kunde njuta av den sena hösten med mig, som alltid.




If you love me won't you let me know?

 so If you love me why'd you let me go?

Onsdaaaag

Just haft besök av Pergräv här i lilla sävar..vi åt bullar och drack kaffe :) det var trevligt!

Vi får äta kex en annan dag haha!

Ante kommer troligast hit och gör mig sällskap snart :)

snart är helgen här och sen är det lov, underbart.

Har förresten klippt mig idag ;)

What would you do?

Ja äntligen fick jag mitt svar, tyvärr inte det jag hade hoppats på. Men livet går vidare så småning om.

Lustigt hur fort man glömmer bort känslan. den kommer som en fet chock varje gång.






What a waste of time
The thought crossed my mind
Can't explain this thing, or what I mean
I'm trying to let go

Bästa Känslan...

Sitter hos Per nu och latar medans han och hans pappa lyfter en massa saker, jag orkar bara inte hjälpa till. är så fruktansvärt trött idag. vill bara sova bort heeela helgen. Vet inte riktigt vad det blir ikväll, men jag ska iaf hem till sävar senare. i morgon ska jag till Emma K och se film osv.  kommer bli mys.. på tal om mys, så köpte jag en ny halsduk i dag, den är vinröd, stickad och super höstig.. I love it!

Å bästa bästa. jag är så glad att du känner som du gör, finns ingen bättre känsla. Önskar att jag fick känna detsamma!

Puss.


P.S. I Love You

Helg..

Äntligen fredag.. woho! Per ikväll, kalas, sen till Emma K i morgon kväll :)


Trevlig Helg alla!!

What a day, what a day

Ja i dag var ingen direkt super dag om jag säger så.har ont överallt.. jag har gått och dragit på mig en UVI, mina halsmandlar är lika stora som apelsiner och det gör skit ont att svälja. dessutom så har en lagomt skön migrän börjat smyga sig fram. kan fan inte bli bättre. Funderar på att lägga mig snart, vill att en ny förhoppningsvis bättre dag ska börja.

I feel great

Åh är lycklig  idag. Fredagen var toppen!

Du är så fin

ONSDAG

somnade ungefär 1 timme innan jag skulle kliva upp i morse, pallade verkligen inte att fara till skolan, klev upp kl halv 3 och har sen legat i sängen hela dagen och bara tagit det lugnt. nyss ätit våfflor och det var såå gott. Per är på väg hit för att göra mig sällskap :) blir trevligt.


tårar och shit

Ja så här ligger det till, har nyss sett en sjukt bra film p.s. i love you jag grät konstant under hela filmens gång. antar att jag var lite väl känslig i dag haha. men jag rekomenderar den.

dagen har inte fört med sig så mkt faktiskt, åkte hem från skolan vid 11, jävla förkylning. somnade på en gång och vaknade vid 5 typ.. sen så har jag bara degat i sängen hela dagen. sett en massa film. nu sitter jag och fördriver tid i väntan på något bättre helt enkelt.



Bye.


!

I don't want what you want
I don't feel what you feel

Over And Over

Gårdagen var händelselös, låg i soffan hela kvällen och halvsov, orkade inte gå på värdshuset.
Pratade i telefon väldigt länge i natt med en speciell person, han gör mig glad, och i bland lite mindre glad.
Jag hatar söndagar, händer inte ett skit, och planerna jag hade sket sig, såklart!
Känner mig nere i dag, usch. det var längesen jag kände mig deppig. gillar inte känslan det minsta.
Men i morgon är en ny dag, får ta nya tag då.


puss!

Now what?

Ja kvällen i går blev lyckad, vi hade himla mysigt jag och mina tjejer. vi såg film, spelade kort och babblade, men vin och choklad som tilltugg.  i dag när vi vaknade gjorde vi frukost och drack cappucino? slappade framför tvn helt enkelt.

Nu funderar jag på vad jag ska göra i kväll. känner mig lite kluven faktiskt. Antingen så sitter jag hemma och bara tar det lugnt framför tv.n eller så pallrar jag mig ner till värdshuset och tar en öl med Thomas och gänget. hm får fundera lite till.

Ha en bäst kväll alla!

Helgen är äntligen här

Bara en sak från förra inläggets lista har gått i uppfyllelse, helgen är här.
Åh Isabelle ditt äckel kom hem för fan.

Och du, snälla kom hit!

Snart kommer tjejerna :)

Ciao!

Hah..

Just fördrivit lite tid med att läsa lite andra bloggar på blogg.se, jadu vet inte hur jag ska säga det här utan att låta elak, MEN VA FAN?! okej min blogg kanske inte är den mest intressanta och lästa, men herregud. min personliga åsik lyder iaf så här : jag förstår inte varför man bloggar enbart om mode? eller att man orkar blogga om dagens outfit? visst mode visar kanske ens personlighet osv osv, och det finns säkert dom som tycker att det är intressant att läsa, men jag är inte en av dem. tycker att det känns så oehört ytligt och opersoligt.
egentligen inget illa ment till alla som bloggar om dessa saker. Men när jag läser om en annan person så är jag ute efter att förstå hur den människan fungerar, vad den tänker och funderar på osv. inte vad dom hade på sig i förrgår..
 yeye alla är vi intresserade av olika saker. En sak är säker vi lever i en materialistisk värld. Vad hände med att uppskatta annat av värde? Nån dag nästa vecka ska jag klä mig så slitet jag bara kan, bara för att inte vara som alla andra. I protest helt enkelt! haha känner mig lite på krigsstigen i kväll.

Kan detta snälla gå i uppfyllelse?

Isabelle kom hem!
Snälla kan helgen komma!
Kan du bli min?

Nattuggla

Mitt humör är på topp i dag, känns skönt, även fast jag är sjuk.
min rygg är helt kaputt nu förtiden, kan inte ligga länge, kan inte stå länge, och inte sitta heller haha. min kropp är i topp skick. Vården here i come!

jaja i går pratade jag med en speciell person i mitt liv, kändes oerhört bra, inte pratat på länge. han gjorde mig genast gladare. tydligen så blev han på bättre humör av att prata med mig med. det är precis så det ska vara. han är den ändå som kan få mig på bra humör när jag har en dålig dag, och det kändes bra att han känner samma.


Det känns som att alla bitar i mitt liv faller på plats nu. allt går bra, ska det verkligen vara så?
lite dålig karma borde jag väl ändå ha?! Men det är väl bara en tidsfråga innan något går snett.
bäst att njuta av mitt felfria liv så länge det varar.

Nu börjar det känns på riktigt att Isabelle har flyttat. känns väldigt tråkigt.
jag fungerar inte som jag ska utan henne. KOM HEM SNART!

I morgon kommer brudarna hit, längtar som en galen. Emma skulle köpa med sig vin, och jag ska banne mig grilla korv, även om vädret varit pissigt senaste dagarna.

hoho, jag pratade med pappa i telefon i dag, det var roligt, vi pratar alldeles för sällan. jag måste bli MYCKET bättre på att ringa! Det blev prat om att jag ska åka dit på höstlovet, det känns roligt, då har jag något att se fram emot :)
Undra om pappa fortfarande läser min blogg? yeye..

Kan inte sova som vanligt, så nu ska jag spela Mahjong! Gonatt alla..

Bitter/Sweet

hohoho...
Har inte orkat vara så aktiv i mitt bloggande senaste dagarna, eftersom att jag bott hemma hos en kompis.
men det har hänt lite saker faktiskt.

Var ut med tjejerna i klassen i fredags det var trevligt :) träffade en person jag absolut inte hade förväntat mig att träffa.
Sjukt roligt! pratade lite gamla minnen osv..

Isabelle du kommer aldrig fatta vem det är, OMG! vi har dessutom smsat en hel del senaste dagarna..
ska till och med umgås till veckan. roligt roligt :)

Hm mitt lyckopiller är inte riktigt ett lyckopiller längre. vet inte vad som hände?!
Känns otroligt tråkigt. saknar honom mycket.

jaa har även spendrat Två nätter hos per på haga :) det har varit trevligt. sett en hel del Family guy.

Var hos sara Strandgren i går och babblade på till klockan var över 11. Mys!

På Fredag kommer några girls hit och vi ska grilla korv ute och mysa en jävla massa.. ser verkligen fram emot det.


Ja personer kommer och går i ens liv har jag märkt.
när en försvann, dök en annan upp.. allt jämnar väl ut sig.
Men saknaden är stor. Hade verkligen fastnat för den här personen!

RSS 2.0