sunshine

Idag har jag varit på stan och köpt biljetterna till studentskivan! woho. sen träffas jag per och vi gick och käkade på Great Eastern hans syskon kom också och gjorde oss sällskap, vi hade riktigt trevligt :)
 Nu sitter jag och lyssnar på Joshua Radin - Winte. Mysig låt!!

Pappa jag vet att det är du som kommenterar anonymt! haha

Don't look away

what a day! är trött som fan idag, tog mig inte upp förän kl 1. åkte till skolan och gjorde min redovisning och fick VG på den. Även lämnat in några uppgifter, det känns så skönt att ha det klart.
Varit på Obs och handlat med Elin idag och nu sitter jag hemma och lyssnar på musik.
Kanske ska umgås med Ante, annars så ska jag bara ligga och ta det lugnt  i sängen hela kvällen.

Sängen lockar mest

Spenderat hela kvällen med att se serien The City och lyssnat på musik, borde egentligen plugga till redovisningen i morgon men jag känner mig verkligen inte på humör för någonting alls idag. Bara tre dagar kvar av den här veckan sen är det helg. känner inte för att göra något då heller, vill bara ligga i min säng ensam och se på film.

På torsdag ska jag träffa en kompis på stan och fika, känner att det var längesen vi sågs och har lite att ta igen, kommer bli trevligt.


Jag vill ju bara ha dig, varför ska det vara så svårt?

Cranberries

ikväll ska jag ut med mina nära och icket så nära, kommer nog bli en bra kväll. hoppas att vädret håller i sig!
jag hoppas på strålande sol. ska snart ta bussen in till stan för att dricka öl hos Thomas och sen vet jag inte var det bär av. kulturnatta på stan men vet inte om det är något att hänga i julgranen så att säga, medelåldern är ungefär 15. om det är riktigt dåligt så drar jag på Pipes!!

Ha en rolig kväll!

Solen kikade fram

gårkvällen spenderade jag med Isabelle min bästa. vi åt chips och glass, såg på film och pratade om allt möjligt, riktigt trevligt :) precis när jag skulle lägga mig för att sova så kommer S in genom dörren vi pratade och fjantade oss tills det blev läggdags, han somnade på 2 röda och jag låg vaken till sex i morse. Great!

idag när vi vaknade så gjorde vi frulle och lyssnade på musik, lite senare så kom solen äntligen fram så vi har spenderat större delen av dagen på balkongen med en kopp kaffe och en cigg, nu är sommaren nära.
blev tillfrågad om att följa med på en konstutställning på Umedalen men  var för trött. Nu har jag tagit en dusch och känner mig piggare och fräschare. det ända som fattas nu är att slänga sig i soffan och se på Family guy.






Update

Har inte uppdaterat min blogg på väldigt länge nu. ska göra ett försök nu.
Mitt liv har återgått till det vanliga igen, äntligen!  S var otroligt fin mot mig hela tiden och det uppskattar jag mer än vad någon kan förstå!!!

Praktiken på psykiatrisk avd 4 är nu slut. trivdes otroligt bra och kommer att sakna de flesta. känns skönt att vara tillbaka i skolan faktiskt och veta att det bara är några veckor kvar till studenten. har dessutom fått min studentmössa den är såå fin. har köpt klänning och skor nu också så jag känner mig sådär lagomt förberedd. mitt ända problem den här månaden är att jag är otroligt fattig, vet inte hur jag ska ha råd med allt, särskillt alkoholen inför studenten haha.

På lördag är det kulturnatta jag och några ska förfesta hos min kompis Thomas och sen dra ner på stan för att se where the action is. Helgen efter det är det yran som gäller om jag har fattat datumet rätt..  Jag och Isabelle ska dit och göra fysikgränd till en osäker plats för de små fjortonåringarna som kommer dit för att supa sig redlösa.

Har kommit fram till att jag verkligen måste hitta ett jobb, har inte ens ett sommarjobb, ingen A-kassa får man ju heller.. hur ska detta gå? får helt enkelt fly landet och hitta lyckan någon annanstans. eller bli ett socfall?!


Nä nu sitter jag här ock skriver en massa trams ska återgå till mitt naturkunskaps arbete så att jag iaf får ett IG i betyget.

Back on track?

Mitt liv börjar te sig hyfsat normalt igen. i'm back on track! så känns det inombords iaf.
Haft sällskap av S två nätter nu.. jag vet jag vet, jag borde inte. men han har betett sig annorlunda nu. han ställer upp för mig vilket jag inte trodde att han skulle göra.. det känns underbart. jag kan inte ljuga om mina känslor för honom..

Det har varit en bra dag idag, inte mått särskillt illa, lite ont i huvet men va fan. fick sluta tidigare från jobbet. otroligt skönt.
börjar tidigt i morgon.

The old me is dead and gone, dead and gone

Helgen har varit bra, tillbringat den i sävar med familjen och Isabelle.. ikväll har jag jobbat och  just nu har jag väldigt svårt att varva ner, blir nog inte så mkt sömn inatt..

har fått tabletter mot mitt illamående, men jag blir lite snurrig på dom. de används vid illamående samt stark ångest,depression,oro och vid drogmissbruk och alkoholavvänjning haha. knäppt.. men måste erkänna att effekten är värd guld.. kan äta och sova normalt.

nu sitter jag vis datorn och lyssnar på musik, funderar på att lägga mig i sängen och se tv..
ska upp 05.30 i morgon...

Bye

RSS 2.0