After tonight

Är sjukt sliten i dag, vill bara sova i sisådär 10 timmar kanske. hade rätt trevligt igår.

Det pirrar i min mage, vad vill du?

?

Sitter och funderar på vad jag ska göra av dagen, har duschat,ätit och chillat.. men jag känner mig lite rastlös. Jag måste gå och handla men det kändes oerhört jobbigt! å andra sidan så måste jag ju ha något att äta, all mjölk är slut och kylskåpet är tomt.
Har jag tur så kommer per och hänger med mig om inte alltför länge. ett bra tag sen vi umgicks sist, så det blir nog trevligt. förutsatt att han nu kommer :)

någon som har bra musik att tipsa om?

:)

I går hade jag trevligt med Ailin, vi klippte och färgade hår, samt åt en massa mat. mysig kväll iaf :)
S kom vid 23.00 i går, vi satt lääänge och spelade flash spel på datorn osv.. ganska kul faktiskt :P

sicko

ahhh... prov i morgon och jag fattar verkligen noll!!! har dessutom en jävlig huvudvärk. är trött och less så jag funderar på att gå och lägga mig.

ingen aning vad helgen för med sig men det brukar inte bli helt tok

ey

pluggat i nästan en timme nu och det känns som att jag börjar kunna det.. blir lite less och rastlös bara.
känns otroligt drygt att fara till skolan i morgon men men. får härda!! ska återgå till att vara duktig flicka nu. uppdaterar i morgon, håll tummarna för mig.

Paltkoma

Nyss ätit gårdagens rester ,fläskfilé, pasta och ädelostsås. grymt gott! lite vitlöksbröd också. är galet mätt och aningen uttråkad. funderar på att ta en powernap i brist på annat att göra, möjligtvis plugga lite.


nudå?

Dagen har varit kämpig, en envis huvudvärk som inte vill sluta irritera mig. Funderar på att gå ut och gå när det är så fint väde rute 0 gradigt och sol. undra vem som vill följa med mig ut?

Igår lekte jag frisör och klippte Taheri :) och idag var S min försökskanin. inga missöden tack och lov.

Prov i morgon, känns inte allt för bra, 2 st dessutom. var ska jag ens börja? prov på fredag i Naturkunskap A.. försöker konstant påminna mig själv om att det snart är lov, jag behövet desperat en paus.

Alone i break

Det har varit en bra dag idag.. långtråkigt på skolan som vanligt, hade med mig Taheri hem i dag som sällskap, vi klippte hår, och åt massor av mat.  Snart kommer S och gör mig sällskap,synd att jag är så trött bara. sovmorgon i morgon det ska bli skönt. slutar dessutom tidigt.

bra låt, men aningen ledsam:
Korn - Alone i break

it's all over

helgen har varit bra, inte behövt sova ensam iaf.. mysigt!


Jag finns här för dig älskade vän!

Hur bra som helst

I går var det trevligt som alltid, hade ju dessutom bra sällskap.. tror inte kvällen blev riktigt som vi hoppats men jag är bara nöjd :) Fick sällskap av S typ kl 4 i natt.. han har gjort mig sällskap hela dagen, spelat Guitar hero, lyssnat på musik och spelat Buz pop quiz. kan inte bli bättre.. i dag vill jag bara ligga framför tv:n och göra absolut ingenting!! En hel kväll bara för mig själv.


Jag ska njuta av kvällen, gör detsamma!

Corona igen

tredje helgen i rad som jag och Isabelle är på Corona, riktigt trevligt ikväll faktiskt.. vi är så¨roliga!!
Väntar på att S ska komma :) kommer bli mys. i morgon har jag inga planer..

god natt alla!!

Naturkunskap blee ble bleeeeeee

sitter på Hedlunda och försöker plugga, men det finns så mycket annat spännande att göra.. har prov på 3 kapitel i morgon och jag förstår verkligen ingenting.. har hängt med på lektionerna och gjort uppgifter i boken, men fortfarande är det som något helt främmande.. Förstår inte hur jag ska lyckas få godkänt i morgon..

På fredag blir det troligast corona med Isabelle, någon kompis till hennes bror skulle spela. Jag har iaf något att se fram emot..
 morgondagen är inte en sådan sak. jävla fitt skola. Bara några månader kvar.
Thank god! om jag nu hade trott på hans existens


Önska mig lycka till, för det kommer verkligen behövas

Love everywhere

Alla hjärtans dag på Corona

Jag och Sara :)


Valentines day

Glad alla hjärtans dag!!!

Själv ska jag på corona med mina tjejer ikväll och joina alla andra umeås singlar :)

it's gonna be great!

Typiskt min tur

huff, stannade hemma i dag för vi har projektarbete, skulle arbeta hemma och dessutom hinna göra bort en massa uppgifter till i morgon, MEN hah det finns alltid ett men, hursom så funkar inte min dator alls, tänkte då att jag skulle låna våran laptop men såklart så går inte det för den har virus samma gäller mammas andra dator. sitter nu vid min lillasysters men hon har ej microsoft word, heller inget nedladdningsprogram. jag blir GALEN! vet inte riktigt hur jag ska lösa dessa problem. kommer förhoppningsvis på något?! Om någon har ett bra förslag så skriv gärna en kommentar :P

ehhh

Vet inte vad jag ska säga om gårdagen. det var kul men inte allt för kul.

Det gäller att använda sitt huvud.

yeah

Utgång i kväll.. jag och min soulmate!  Awesome.

RSS 2.0