LOV!

Lovet har varit bra,har hängt med Isabelle och per mest :) vi har väl inte direkt gjort då mkt, jag och isabelle var och tog en fika på waynes för några dagar sen, det var nice...
Just nu sitter vi och spelar Guitar Hero, FETT KUL! Fast jag är AS dålig, men det tar sig, vi har även spelat nintendo wii, b.la boxning och bowling. isabelle viftade som en idiot hahah.

På Torsdag ska jág på stan med per, jag måste köpa nya byxor, fan min mutta är synlig, hålen är sjukt stora.
önskade att jag var gjord av pengar, vill även klippa mig,köpa en ny väska och har spanat in en tröja på nicole som hag är nådigt sugen på..


Pratade med papps i dag och jag ska till sthlm över valborg, jävligt skönt att komma bort härifrån en stund och bara hänga med pappa :)


11/3-2008

Sjukt länge sen jag skrev. det har hänt lite grann faktiskt..
vi hade ju då lov förra veckan, och jag och Ailin spenderade det mesta av det i Norge, Galet mysigt.
kan dock inte säga var i Norge vi var för jag kan inte stava det.

Vi åkte iaf dit för att söka jobb inför sommaren, och det verkar lovande faktiskt.. annars har jag ju alltid Bruksbacken haha...

Jag var på Dop av min systerdotter i Lördags och allt var okej tills Sandra och micke får för sig att dom skulle gifta sig också.. det var en stor chock för hela släkten på ungefär 50 pers.. ingen visste om något.. Jag blev så klart blödig och började gråta, är en jävla sucker för KÄRLEK och Romantik, Vart lite ledsen också att dom fick vara så lyckliga och kära och inte jag. Men jag kan väl unna dom det för den här gången.. Helvette alltså man och hustru tills döden skiljer dom åt! Det är fan strongt om dom lyckas, dagens kärnfamilj består inte direkt av mamma pappa och några ungar nuförtiden, nää 2000-talet vet ni, då är det mamma och plastfarsa, hans ungar och mammas andra kille men hans alla barn med ungar hit och dit..
en sån familj har jag!!
Men jag klagar inte..


Skolan är fett dryg just nu, ligger efter med arbeten i svenskan, så min lärare har förståss gett mig IG, förstår inte varför man ska kunna vissa delar i svenskan, verb och skit det kan jag väl fatta, men språkhistoria HISTORIA? på Svenskan? helt fel ämne.. och språksociologi, vem fan bryr sig om slang, det hör väl ändå inte till allmänbildningen eller?
Aja det är bara att härda i typ 1½ år till...

Inte undra på att ungarna är deprimerade nu för tiden.. Shit alltså.


Ja detta blev ju ett ganska dystert och negativt inlägg, men det har inte direkt hänt så mkt glatt och positivt på senaste tiden. så bättre än så här blir det inte...

Tappat läsare har jag också gjort.. men det är inte mitt fel, nej! det är min trasiga dators fel..



And it hurts with every heartbeat

RSS 2.0