22 September

Nu var det tisdag och jag jobbar hela kvällen. känner mig ruskigt seg i dag och inte det minsta sugen.
I går for jag till Thomas och hängde med honom hela dagen, vi åt mat, såg film och pratade en massa.

Nu börjar det kännas verkligt, jag flyttar nästa vecka. I går så adressändrade jag och det kändes jätte konstigt, men oerhört skönt! Jag börjar dessutom känna av lite stress. jag flyttar på torsdag nästa vecka så det är inte så länge kvar, men jag har inte packat ner en ända sak. det börjar bli dax. På måndag så drar vi till IKEA för att köpa det som återstår, tv-bänk tv-bord och lite små saker. Jag har alltid älskat ikea, jag skulle kunna gå omkring där i flera dagar och bara drömma mig bort. men det är tur att jag inte har så mkt pengar att röra mig med för då skulle ingen annan i butiken på chans att köpa något.



Nu måste jag göra mig i ordning för jobbet. herråå

Nu vill jag bli frisk

Nu är klockan 08.15 och jag har varit uppe sen 06.30. jävla urinvägsinfektion som vägrar försvinna..
Har en riktigt pissig morgon har jätte ont och är överkänslig så jag gråter för allt och inget.
Nu har jag just ätit frukost och funderar på att lägga mig och sova i soffan.

igår var jag och Ante och träffade hyresvärden så vi får ett slutgiltigt besked idag, och jag är dyng nervös och negativ som vanligt. men jag hoppas självklart på det bästa!

ikväll klockan sex ska vi på droskan och äta med hela familjen, mormor och morfar bjuder alla. Tycker det ska bli mysigt.

i morgon är det jobb som gäller från 17.00 - 01.00, hade varit skönt att vara ledig, men det är mycket pengar, jag kanske dessutom ska börja jobba nätter snart. får se hur det slutar.

Nä nu ska jag dö i soffan en stund BYE

jobb jobb jobb

Jag har nyss vaknat, ska snart ta min första kopp kaffe.  Jag har inte hunnit umgås med någon kompis i veckan för jag har jobbat till sent på kvällarna.
i morgon är jag faktikst ledig så då ska jag passa på.
Jag ska dessuton ha en sinnessjukt lång sovmorgon!!


Förlåt att jag inte ringt I. Ringer dig ikväll när jag slutar!

RSS 2.0