ojj..

helgen blev inte riktigt som den var tænkt.. vi skulle ju på krogen i fredags så vi shoppade lite klæder efter jobbet, gick på vinmonopolet och køpte sprit och sen på bunnpris før att køpa lite smirnoff.. festade lite hemma sjælva sen kl 1 gick vi ner till hamnen før att gå på Inferno, sten døtt! så vi gick hem igen och såg på film, vilken besvikelse. I går så for vi till solariet, det var ej så smart NICOLE WESTERLUND! ser ut som en tomat hummer gånger 20 haha, fett kul nær jag klædde av mig iaf.. sen så badade jag och ailin bubbelbad, men vi hællde i så mkt tvål så varje gång vi hedde igång bubblorna så svæmmade typ hela badrummet øver, galet. idag har det inte hænt så mkt faktiskt, sett på tv, duschat  osv.. vi kanske ska på bio ikvæll och se sex and the city.. sen så ær det 6 dagars jobb framfør mig i veckan, woho?


hej då alla svenskar.. saknar er!

snart helg, thank god!

jaha 4e dagen.. vet inte vad jag ska sæga riktigt.. pratar mer och mer norska, lite komiskt faktiskt, mamma ringde i dag och jag pratade omedvetet lite norska med henne haha.. jag gør det hemma hos janita också fast alla pratar svenska.. hittade faktiskt en svenska tv kanal på jobbet, svenskar e riktigt dåliga skådisar.

i morgon jobbar jag bara till halv 2 skønt +  att jag jobbar med Ailin hela dagen :)
sen så ær planen att vi ska gå på stan efter jobbet och hærja, sen blir det utgång.. så skønt, på typ ica eller bunnpris går det att køpa smirnoff ice :P sen så blir det nok kanske att gå på "systemet" och køpa en 7a och dela på.. kommer bli roligt. janita, nathaniel och tor-magnus åker till sverige i morgon så det ær bara jag och ailin hela helgen.. kommer bli rætt skønt, jag slipper vara barnvakt iaf.

kommer nok hem till svrige øver en helg, men det blir lite længre fram.. då hinner jag træffa alla, mamma och isabelle kænns viktigast haha..

jaja jag återkommer efter fredags kvællen, då kanske jag har något spænnande att berætta!!



Sandnessjøen

say what?

herregud vilken odugling jag ær.. jag fattar ju knappt vad någon sæger, eller jo..
en gubbe idag bad att få mjølk till frukosten, jag trodde han ville ha mjølk i teet, eftersom jag just serverat honom te, men icket han skulle ha mjølk i glaset. bra nicole bra, fick så klart hælla ut det och børja om, sen bad han om att få socker i teet och jag lade som tur var sockerbitarna på sidan, før han skulle tydligen ha ngt special socker, kunde fan dødat gubben hahahah.. næe så illa var det ikket  som tur ær.. fick dessutom jobba øver en halvtimme, jævla disk. kom nyss hem, men ingen ær hær.. ganska skønt att  vara sjælv en stund eftersom att det alltid ær en massa folk hær. detta er min førsta lediga stund sen jag kom hit næstan.. efter jobbet och alla lediga stunder har jag passat nathaniel.. så det kænns skønt att ta det lugnt..det enda jag længtar hem till ær ett språk jag førstår helt haha.. inte lætt, kænnermig som en idiot varje gång jag sæger - va? det tar sig nog med tiden.. næ nu kallar tv:n

hade!

regningt och grått..

jobbade min førsta dag i dag, gick hyfsat bra, det var ganska kul också.
Ailin håller på med middagen, sen så ska vi ta det lugnt hela kvællen.. jag børjar kl 8 i morgon, och ailin jobbar kvæll..
som det ser ut nu på schemat så har jag en del ledighet ændå, men jag hoppas att det blir mer jobb och mindre ledigt..
det har inte hænt så mkt under min korta tid hær.. igår var vi en kort stund på jalles båt, det ær ailins pappa.. såg GALET myket sjøstjærnor, det finns typ inte ens i sverige.. nu væntar jag bara på valsfari haha och førhoppningsvis se några kråkkebollar och kanske en eller annan manet..ingen hemlængtan æen iaf..

næ detta blir bara ett tråkigt inlægg har ju inget att skriva om...

vi hørs!

NOrge...

ja nu ær jag æntligen hær.. jag och Ailin ær barnvakt åt Nathaniel.. hmm natten var carzy, orkar inte førklara men det slutade iaf med att jag och Ailin fick sova på soffan haha..

I morgon børjar vi jobba, kænns drygt men ændå rætt roligt. ær lite nervøs faktiskt, alla norskar pratar ju så fort..

saknar redan alla dær hemma, bara 7 veckor kvar...

Isabelle jag ska skriva i bloggen så ofta jag kan, så att du kan hålla dig uppdaterad. det kostar 2.50 i minuten att svara nær någon ringer, så jag kommer skita i alla oviktiga som ringer..

aja jag fortsætter skriva nær det hænt något spænnande..


pusss

Sommarlov = Jobb!

ja nu var sommaren här, galet skönt och välbehövt, har inte haft tid att  skriva p.ga  allt skolarbete och kanske några få rester, men nu är det ur världen.

haha just ja förra helgen var ju lite speciell. Jag och Isabelle gjorde oss i ordning för sommar droskan till egentligen ingen nytta alls.. vi kom dit kl 10 när dom öppnade, vilken tabbe. halv 11 sa vakterna, - det är inte lönt att ni står här, ni kommer aldrig komma in, det är FULLT! vi envisades och stog kvar faktiskt ända till 01.30 haha, då tyckte en av vakterna synd om oss eller så beundrade han vår envishet, så han lurade bort sin "vakt kompis" eller något, och släppte iaf in oss gratis, dock var det bara en halvtimme innan dom stängde, men det viktiga är att med lite vilja går allt haha.

ikväll kommer vi nog vara där betydligt tidigare, kl 21.00 eller något.


ja på onsdag drar jag till Norge. fan vad tiden gått fort. är åter hemma typ 11 augusti eller något.. 2 månader är väldigt länge haha aldrig varit bort så länge ifrån alla.. sen när jag kommer hem har jag iaf några veckor med Isabelle innan hon flyttar till Israel, fan min soulmate flyttar ifrån mig!! men hon kommer typ hem i januari, men det är fortfarande för lång tid..
tur att jag far och hälsar på under höstlovet.. alla kommer vara jätte bleka och så kommer jag in i klassrummet och gör värsta Entrén, RÖD som en generad hummer! kommer bli toppen.


nä nu ska jag göra mig i ordning för den omtalade sommar Droskan, ikväll ska jag banne mig komma in!

Bye!

RSS 2.0